Chelseas defensiv skal køre sejren i land mod Atletico

Chelsea byder velkommen til Atletico Madrid onsdag d. 17. marts kl. 21.00 på Stamford Bridge. Det er returkampen i deres opgør i 1/8-finalen i Champions League, og Chelsea går ind til kampen med en 1-0 føring.

I deres nuværende form vil The Blues sætte næsen op efter at holde momentum vedlige, når de går ind til kampen mod Atletico Madrid.

The Blues inde i god stime.

Chelsea går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. I deres seneste tre kampe sikrede Chelsea sig en 1-0 sejr mod Liverpool, før de vandt en 2-0 sejr mod Everton for så senest at præstere en 0-0 uafgjort mod Leeds.

Håbet før sæsonen hed metal, og The Blues behøver indtil videre ikke justere på dén målsætning.

Chelsea har på eget græs taget 4 sejre i de seneste 6 kampe siden januar. De vil uden tvivl være stærkt opsatte på, at lægge endnu flere gevinster til totalen på onsdag.

Atletico Madrid håber på yderligere point til samlingen.

Der er vanskeligt at pege fingre ad Atletico Madrid, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. I deres tre foregående kampe delte Atletico Madrid point i en 1-1 kamp mod Real Madrid, hvorefter de tog en 2-1 sejr mod Athletic Bilbao for senest at spille en kedelig 0-0 kamp mod Getafe.

Håbet før sæsonen hed metal, og Atletico Madrid drømmer stadig om sågar titlen i La Liga.

En række stærke præstationer på udebane har set Atletico Madrid tage 4 sejre i de seneste 6 kampe siden januar. De vil helt klart gå ind til opgøret på onsdag med troen på at kunne skabe en lille overraskelse.

Chelsea vs Atletico Madrid h2h

Head-2-Head

Chelsea have the edge

Chelsea havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 1-0 tilbage i februar 2021 i Champions League. I 4 af de seneste 7 opgør mellem Chelsea og Atletico Madrid var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål. De har spillet 7 kampe mod hinanden i de seneste sæsoner og Chelsea har en mindre mental fordel med fuld gevinst i 3 opgør. Atletico Madrid nappede alle tre point i 1 møde, mens 3 opgør sluttede uafgjort i Champions League.

  • Chelsea er ubesejret i de seneste 7 kampe i træk;
  • Chelsea er ubesejret i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • Chelsea har vundet i seneste 5 af 6 kampe;
  • Chelsea har scoret i seneste 12 af 14 kampe.
  • I 5 of 7 seneste Atletico Madrid kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • I 5 seneste Atletico Madrid kampe i træk var antal mål UNDER 3.5;
  • Atletico Madrid har indkasseret mål i seneste 7 af 9 kampe;
  • Atletico Madrid har scoret i seneste 4 af 6 kampe.