Chelsea mod Bournemouth – Optakt, Spilfiduser, Odds

Vurderet ud fra oddset på kampen ligner tre point nærmest en pligt, når Chelseapå søndag møder Bournemouth. Favoritternes formkurve over de seneste uger bakker den store favoritværdighed op.

Chelsea går ind til runde 38 som nummer 6 i Premier League tabellen med 60 point på kontoen. Med 37 runder bag dem har Bournemouth samlet 48 point, hvilket giver dem en placering som nummer 11 i stillingen.

Chelsea er i funky form med hele fire sejre i træk og de sætter selvfølgelig næsen op efter at fuldende en håndfuld af sejre mod Bournemouth på Stamford Bridge.

Chelsea kommer drønende i imponerende målform i de sidste ti kampe, hvori de snittede 2.8 mål pr. kamp med 28 kasser i alt. De indkasserede også 17 mål, eller gennemsnitligt 1.7 pr. opgør. De holdt buret rent i tre af de kampe.

Bournemouth har stået for 1.6 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende søndag. De scorede 16 mål selv, men tillod også 16 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.6 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur tre gange.

Chelsea har vundet 17 sejre, mens de har spillet ni uafgjorte og tabte desuden 11 kampe i denne sæson i Premier League. Chelsea noterede sig en sejr i deres seneste 4 kampe på stribe.

Bournemouth kigger på 13 sejre, samt ni uafgjorte såvel som 15 nederlag i Premier League.

Vores tip

  • 13 af Chelsea’s seneste 15 kampe i Premier League havde over 3.5 mål
  • 12 af Chelsea’s seneste 14 kampe havde over 3.5 mål
  • Chelsea scorede i 24 af deres seneste 26 kampe i Premier League
  • 13 af Chelsea’s seneste 15 kampe i Premier League havde over 2.5 mål
  • Chelsea har ikke tabt 18 af 20 af deres seneste hjemmekampe
  • Bournemouth scorede i 19 af deres seneste 21 udekampe
  • Bournemouth scorede i 16 af deres seneste 18 udekampe i Premier League
  • 9 af Bournemouth’s seneste 11 kampe havde over 2.5 mål
  • 9 af Bournemouth’s seneste 11 kampe i Premier League havde over 2.5 mål
  • Bournemouth scorede i 15 af deres seneste 17 kampe i Premier League

Form Chelsea mod Bournemouth

Chelsea er i kongehumør før deres kommende opgave på søndag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev West Ham nedlagt 5-0, hvorefter det blev 2-3 mod Nottingham Forrest. Senest måtte også Brighton bøje sig i et 1-2 nederlag. Chelsea gik ind til sæsonen med ambitioner om at kvalificere sig til en europæisk turnering, og de er tæt på målet. Chelsea har vist potent form på Stamford Bridge med ikke færre end fem hjemmesejre af de seneste seks mulige. De scorede også 22 mål, mens de tillod syv imod, spillede en uafgjort og tabte nul.

Bournemouth har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe, der ellers startede med en sejr. Mod Brighton satte de sig igennem med 3-0, før Arsenal viste sig for stærke og sejrede 3-0. Også deres seneste opgave efterlod dem tomhændede, da Bournemouth gik ned 1-2 mod Brentford. Chelsea gik ind til sæsonen med ambitioner om at kvalificere sig til en europæisk turnering, og de er tæt på målet. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Bournemouth to sejre, mens de spillede en uafgjort. De led tre nederlag, mens de indkasserede ti og scorede syv mål.

Chelsea tog 34 point fra deres seneste 19 opgør mod hold, der befinder sig i den nedre halvdel af tabellen i Premier League. Dette har kastet ti sejre af sig efter 38 mål scoret og 24 indkasseret. Bournemouth opnåede nul sejre og to point i de seneste 11 kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede seks gange i disse kampe, men lukkede også selv 31 ind.

Chelsea vs Bournemouth – Seneste nyt

Chelsea kan i værste fald risikere at have hele syv spillere på fraværslisten når de den kommende søndag igen skal i kamp. Reece James behøver ikke klæde om, når Chelsea næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Benoit Badiashile, Romeo Lavia, Lesley Ugochukwu, Marc Cucurella, Robert Sanchez, Reece James og Wesley Fofana er alle ude af truppen, som Chelsea tager imod Bournemouth med på Stamford Bridge.

Bournemouth ser ud til at skulle se bort fra fem spillere til truppen, som på søndag møder Chelsea.

James Hill, Max Aarons, Darren Randolph, Tyler Adams og Ryan Fredericks bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Bournemouth, når de drager til Stamford Bridge.

Chelsea mod Bournemouth – indbyrdes historik

Bournemouth formåede ikke at vinde én eneste af deres foregående 5 kampe mod Chelsea. Det seneste indbyrdes opgør i Premier League mellem Chelsea og Bournemouth fandt sted i september 2023. Kampen gik ikke over i historien, men gav dog en stærk gevinst på oddset via resultatet 0-0. Chelsea plejer at være ok med at møde Bournemouth, som de har besejret fem gange i deres seneste ti kampe. En historik, de uden tvivl går efter at udbygge på Stamford Bridge.

Begge hold scorede i tre af de seneste ti kampe mellem Chelsea og Bournemouth.

Chelsea mod Bournemouth Spiltips

Med 14 mål i løbet af denne Premier League sæson, har Nicolas Jackson så sandelig vist sit værd. Den kommende opgave skulle være en god mulighed for ham til at føje yderligere mål til totalen, og han virker som god værdi på oddset.

Chelsea var i stand til at vinde syv af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort en gange. De led også to nederlag i denne serie. Bournemouth sejrede i tre af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort to gange og led fem nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Chelsea på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i syv af Bournemouths seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i fem kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Chelsea præsterede et gennemsnit på 1.3 mål, mens Bournemouth snittede 1.2 mål i disse. Begge hold scorede tre gange i disse kampe. Der var over 2.5 mål i otte af Chelseas foregående ti hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et snit på 2.6 mål i processen. Der blev scoret over 2.5 mål i otte af de 10 seneste kampe, som Bournemouth spillede på tværs af alle turneringer, og de præsterede et gennemsnit på 1.6mål pr. kamp i denne serie.