Chelsea mod Bournemouth – Optakt, Spilfiduser, Odds

Chelsea skal op imod Bournemouth på Stamford Bridge på tirsdag i en spændende Premier League duel.

Et kig på stillingen i turneringen viser, at den nuværende forskel mellem de to hold her er 5 point og 6 pladser.

Chelsea kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv 11 mål. Det er 1.1 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 3 gange.

Bournemouth har stået for 1.6 mål i de seneste 10 kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende tirsdag. De scorede 16 mål selv, men tillod også 16 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.6 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur 2 gange.

Chelsea er noteret for 6 sejre, og har desuden spillet 3 uafgjorte, ligesom det er blevet til 5 nederlag i Premier League i denne sæson.

Bournemouth har indtil videre præsteret 4 sejre og 4 uafgjorte samt 7 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Chelsea v Bournemouth.

  • Chelsea scorede i 44 af deres seneste 46 hjemmekampe
  • 18 af Chelsea’s seneste 19 kampe havde under 3.5 mål
  • Chelsea har i tabte de seneste 3 kampe i træk ikke scorede et mål
  • 11 af Chelsea’s seneste 12 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Chelsea var i tabte de seneste 3 kampe i træk involveret i opgør med færre end 0.5 mål
  • 10 af Bournemouth’s seneste 12 udekampe havde over 2.5 mål
  • Der er scoret imod Bournemouth i de seneste 9 udekampe
  • 6 af Bournemouth’s seneste 8 udekampe havde over 3.5 mål
  • I de seneste 4 Bournemouth kampe, har summen af mål været over 2.5
  • 3 af Bournemouth’s seneste 4 kampe havde over 4.5 mål

Form Chelsea mod Bournemouth

Chelsea har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 0-1 af Arsenal, før Manchester City satte sig igennem med 2-0. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Newcastle, der satte sig igennem med 1-0. Målet var en plads på podiet samt kvalifikation til europæisk fodbold for Chelsea i denne sæson, og begge mål er stadig opnåelige. Chelsea vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til 2 uafgjorte og 1 nederlag. De scorede 10mål, men lukkede også 6 ind.

I deres seneste tre kampe formåede Bournemouth først at banke Everton med 4-1. Herefter nedlagde de også Everton med 3-0, inden stimen stoppede mod Newcastle, der vandt en 1-0 sejr. Ikke mange eksperter vurderede før sæsonen, at Bournemouth kunne slutte i den bedste halvdel af tabellen, men de klarer sig væsentligt bedre end budgetteret, om man så må sige. Bournemouth kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort 2 gange og led 3 nederlag. De indkasserede 20 mål og scorede selv 9.

Chelsea scorede 13 mål og indkasserede 8 i deres seneste 8 kampe mod hold fra den nederste halvdel af Premier League tabellen. De opnåede 18 point og 6 sejre. Chelsea scorede 5 mål og indkasserede selv 22 i deres foregående 7 opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i Premier League. Dette førte til 0 sejre og 3 point.

Chelsea vs Bournemouth – Seneste nyt

Chelsea kan i værste fald risikere at have hele 8 spillere på fraværslisten når de på tirsdag igen skal i kamp.

Armando Broja, César Azpilicueta, Ruben Loftus-Cheek, Ben Chilwell, Kepa Arrizabalaga, Reece James, Wesley Fofana og N’Golo Kanté er alle ude af truppen, som Chelsea tager imod Bournemouth med på Stamford Bridge.

Bournemouth ser ud til at skulle se bort fra 3 spillere til truppen, som den kommende tirsdag møder Chelsea.

Neto, Lloyd Kelly og David Brooks bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Bournemouth, når de drager til Stamford Bridge.

Chelsea mod Bournemouth – indbyrdes historik

Hverken Chelsea eller Bournemouth formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i Premier League. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 2-2 kamp. Bookmakerne har Chelsea som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.32, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Chelsea76% chance for at banke Bournemouth. En pointdeling betaler 5.15 i gevinst på oddset, hvor imod Bournemouth udbetaler 8.83 i gevinst på oddset for en sejr. Chelsea plejer at byde at møde Bournemouth, med 5 sejr i de seneste 10 kampe. Bookmakernes bedste odds lige nu på en hjemmesejr siger 1.32.

Af de seneste 10 indbyrdes opgør mellem Chelsea og Bournemouth var der gevinst på over 2.5 mål 4 gange.

Chelsea mod Bournemouth Spiltips

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Mason Mount, der viser god form for Chelsea. Han fandt vej til netmaskerne 2 gange i hans seneste kampe i Premier League. Dén total øger han gerne mod Bournemouth.Gæsterne krydser fingre for Kieffer Moore til at score igen efter 3 Premier League mål i deres seneste kampe i denne turnering.

Chelsea vandt beskedne 5 sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne 3 gange, mens de tabte 2 kampe. Gæsterne fra Bournemouth vandt 2 af deres seneste 10 udekampe, hvoraf 2 sluttede remis. De tabte desuden 6 af disse udekampe. Målene flyder rimeligt frit for Chelsea på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i 6 af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i 6 af Bournemouths seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 6 kampe af de seneste 10 kampe mellem disse to hold. Chelsea præsterede et gennemsnit på 1.5 mål, mens Bournemouth snittede 1.3 mål i disse. Begge hold scorede 3 gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i 3 af Chelseas sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.8 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i 6 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.6 mål i disse kampe.