Chelsea mod Brentford i Premier League runde 31 – optakt, odds og spilfiduser

Chelsea skal teste formen af mod Brentford på lørdag, når de mødes i Premier League på Stamford Bridge. Det lugter af tre point til førstnævnte, som sigter imod at konsolidere sig i toppen. Sidstnævnte har dog næppe planer om at overgive sig frivilligt, og point her kan give et stærkt boost til selvtilliden.

Chelsea indtager en plads som nummer 3 i tabellen med 59 point efter 28 kampe. På de 28 runder Brentford har afviklet, har de indsamlet 30 point og ligger nummer 15 i stillingen.

Brentford går ind til kampen mod Chelsea på lørdag med håbet om at hale ind på de foranliggende i tabellen i Premier League. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Chelsea har før kampen den kommende lørdag et godkendt snit på 1.8 mål i deres forudgående 10 kampe. De var på pletten 18 gange, mens de indkasserede 7 mål. Det er lig med 0.7 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent 4 gange.

Brentford vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 9 gange i deres seneste 10 opgør, eller 0.9 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 17 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.7 pr. kamp. De holdt målet rent 2 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for Chelsea v Brentford.

  • Chelsea scorede i 37 af deres seneste 39 kampe
  • Chelsea har ikke tabt 25 af 27 af deres seneste hjemmekampe
  • Chelsea vandt 12 af 13 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Brentford i de seneste 15 udekampe
  • Brentford har ikke vundet 11 af 13 af deres seneste udekampe
  • Brentford tabte 6 af 7 af deres seneste udekampe
  • I 6 af de seneste 8 udekampe Brentford har spillet, har begge hold scoret
  • Brentford scorede i deres seneste 3 kampe

Form Chelsea mod Brentford

Chelsea i forrygende form.

Chelsea er i kongehumør før deres kommende opgave på lørdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Newcastle nedlagt 1-0, hvorefter det blev 2-1 mod Lille. Senest måtte også Middlesbrough bøje sig i et 2-0 nederlag.

Brentford håber på yderligere point til samlingen.

I deres seneste tre kampe formåede Brentford først at banke Norwich med 1-3. Herefter nedlagde de også Burnley med 2-0, inden stimen stoppede mod Leicester, der vandt en 2-1 sejr.

Chelsea v Brentford Indbyrdes historik

Chelsea havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 1-0 tilbage i October 2021 i Premier League. Chelsea går ind til opgøret med en historik mod Brentford, der siger 1-0-0 for deres seneste 1 kampe i Premier League.

Stilling i Premier League

Stillingen i Premier League inden den kommende runde 31 fortæller os, hvor Chelsea og Brentford ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende lørdag på Stamford Bridge.

Chelsea mod Brentford – Formstærke spillere

Der er nogle interessante navne på begge hold, hvis man søger efter en målmager. Kai Havertz viser rigtig god form med 4 mål i seks kampe og Chelsea bør bringe ham i spil mod Brentford. Sidstnævnte ankommer med Ivan Toney, der stod for 5 mål i de seneste seks kampe.