Chelsea mod Brentford – Optakt, Spilfiduser, Odds

Såvel Chelsea som Brentford ligger godt placeret midt i tabellen i Premier League. Der er dog ingen grund til ikke at stræbe højere, hvorfor der bør være en intens kamp i vente den kommende onsdag.

Når det kommer til mål, er Chelsea ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne otte gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med 0.8 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 12 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.2 pr. kamp med to clean sheets undervejs.

Brentford er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 14 mål, mens Brentford præsterede en “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.4 mål pr. kamp.

Chelsea har vundet ti sejre, mens de har spillet ni uafgjorte og tabte desuden 12 kampe i denne sæson i Premier League.

Brentford kigger på ti sejre, samt 14 uafgjorte såvel som otte nederlag i Premier League. Brentford lukkede mål ind i deres seneste 6 kampe i træk.

Vores tip

Facts og finurligheder for Chelsea v Brentford.

  • 22 af Chelsea’s seneste 24 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • 15 af Chelsea’s seneste 17 kampe havde under 3.5 mål
  • 11 af Chelsea’s seneste 13 hjemmekampe havde under 2.5 mål
  • Chelsea var i tabte de seneste 3 kampe i træk involveret i opgør med færre end 1.5 mål
  • Chelsea har ikke vundet deres seneste 6 kampe
  • 12 af Brentford’s seneste 14 kampe havde under 3.5 mål
  • 7 af Brentford’s seneste 8 udekampe havde under 2.5 mål
  • 9 af Brentford’s seneste 11 udekampe havde under 3.5 mål
  • Brentford var i tabte de seneste 3 kampe i træk involveret i opgør med færre end 1.5 mål
  • Der er scoret imod Brentford i 9 af de seneste 10 kampe

Form Chelsea mod Brentford

Chelsea har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 2-0 af Real Madrid, før Brighton satte sig igennem med 1-2. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Real Madrid, der satte sig igennem med 0-2. Chelsea præsterede kun én sølle sejr på Stamford Bridge af de seneste seks mulige i ligaen. De spillede uafgjort to og tabte tre af disse, hvori de scorede fire mål og lukkede syv ind.

Bare ét point forhindrer Brentford i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 1-2 og 2-0 mod Newcastle og Wolverhampton. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 1-1 mod Aston Villa. Brentford kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. De indkasserede otte mål og scorede selv seks.

Chelsea vs Brentford – Seneste nyt

Chelsea kan i værste fald risikere at have hele ti spillere på fraværslisten når de den kommende onsdag igen skal i kamp.

Pierre-Emerick Aubameyang, Edouard Mendy, Raheem Sterling, Christian Pulisic, Armando Broja, Ruben Loftus-Cheek, Ben Chilwell, Reece James, Wesley Fofana og N’Golo Kanté er alle ude af truppen, som Chelsea tager imod Brentford med på Stamford Bridge.

Brentford ser ud til at skulle se bort fra fem spillere til truppen, som den kommende onsdag møder Chelsea.

Det er navne som Pontus Jansson, Ivan Toney, Frank Onyeka, Shandon Baptiste og Aaron Hickey, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Stamford Bridge.

Chelsea mod Brentford – indbyrdes historik

Chelsea går til kampen mod Brentford med en 1-1-1 statistik for deres seneste tre møder. Det giver en sejrs-rate på 33%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Begge hold scorede i en af de seneste tre kampe mellem Chelsea og Brentford.

Chelsea mod Brentford Spiltips

Selvom han blot var to gange på tavlen i sine seneste seks kampe, har Kai Havertz trods alt stadig tegnet sig for syv mål i denne Premier League sæson. En total han håber at udvide mod outsiderne fra Brentford.

Chelsea høstede tre point i tre af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led fire nederlag i denne serie. Brentford sikrede sig to sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort tre gange samt fem nederlag. Chelsea holdt gæsterne på Stamford Bridge fra scoring fem gange i deres seneste 10 hjemmekampe. Brentford præsterede et rent bur i tre af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i en kamp af de seneste tre kampe mellem disse to hold. Chelsea præsterede et gennemsnit på 0.66 mål, mens Brentford snittede 1.33 mål i disse. Begge hold scorede en gang i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i tre af Chelseas sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.9 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i tre af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.2 mål i disse kampe.