Chelsea mod Burnley – Optakt, Spilfiduser, Odds

Vurderet ud fra oddset på kampen ligner tre point nærmest en pligt, når Chelseaden kommende lørdag møder Burnley. Favoritternes formkurve over de seneste uger bakker den store favoritværdighed op.

Chelsea er placeret som nummer 11 i tabellen i Premier League, da de indtil videre har opnået 39 point til samlingen. Burnley har opnået 17 point, hvilket placerer dem som nummer 19 efter 29 runder.

Der er blevet scoret flittigt i Chelseas seneste kampe og i begge ender af banen. I deres seneste 6 kampe kom begge hold på tavlen, hvilket gør det oplagt at kigge efter oddsene på det scenarie på lørdag.

Chelsea har før kampen på lørdag et godkendt snit på 1.9 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 19 gange, mens de indkasserede 19 mål. Det er lig med 1.9 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent en gange.

Burnley er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 25 mål, mens Burnley præsterede nul “clean sheets”. De indkasserede i snit 2.5 mål pr. kamp.

Chelsea er noteret for 11 sejre, og har desuden spillet seks uafgjorte, ligesom det er blevet til ti nederlag i Premier League i denne sæson. Chelsea scorede mindst ét mål i deres seneste 11 kampe.

Burnley har indtil videre præsteret fire sejre og fem uafgjorte samt 20 nederlag i Premier League. Burnley indkasserede mindst én kasse i deres seneste 11 kampe.

Vores tip

  • I 9 af de seneste 10 kampe Chelsea har spillet i Premier League, har begge hold scoret
  • Chelsea scorede i deres seneste 11 kampe i Premier League
  • I 8 af de seneste 9 kampe Chelsea har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Chelsea i 18 af de seneste 20 kampe i Premier League
  • Chelsea har ikke tabt 12 af 14 af deres seneste hjemmekampe
  • Der er scoret imod Burnley i 31 af de seneste 33 kampe i Premier League
  • Burnley har ikke vundet 21 af 23 af deres seneste kampe
  • Burnley har ikke vundet 19 af 21 af deres seneste kampe i Premier League
  • Der er scoret imod Burnley i 23 af de seneste 25 kampe
  • Der er scoret imod Burnley i 20 af de seneste 21 udekampe i Premier League

Form Chelsea mod Burnley

Chelsea ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 2-2 mod Brentford. Herefter var de oppe imod Newcastle i en kamp, der sluttede 3-2. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Leicester, som blev nedlagt med 4-2. Chelsea har vist potent form på Stamford Bridge med ikke færre end fem hjemmesejre af de seneste seks mulige. De scorede også 13 mål, mens de tillod ni imod, spillede nul uafgjort og tabte en.

Burnley har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 0-2 mod Bournemouth, hvorefter de opnåede 2-2 mod West Ham. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 2-1 i opgøret mod Brentford. Burnley kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort en gange og led fire nederlag. De indkasserede 14 mål og scorede selv otte.

Chelsea noterede sig 13 point efter fire sejre i deres seneste otte kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede 14 mål, men indkasserede også ti selv.

Chelsea vs Burnley – Seneste nyt

Chelsea kan i værste fald risikere at have hele syv spillere på fraværslisten når de den kommende lørdag igen skal i kamp.

Benoit Badiashile, Romeo Lavia, Lesley Ugochukwu, Marc Cucurella, Robert Sanchez, Reece James og Wesley Fofana er alle ude af truppen, som Chelsea tager imod Burnley med på Stamford Bridge.

I værste fald må Burnley finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i Premier League. Sander Berge og Maxime Esteve er ikke tilgængelige for Burnley den kommende lørdag, da de er røget i karantæneboksen på grund af for mange kort.

Det er navne som Nathan Redmond, Jordan Beyer, Charlie Taylor og Luca Koleosho, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Stamford Bridge.

Chelsea mod Burnley – indbyrdes historik

Burnley formåede ikke at vinde én eneste af deres foregående 10 kampe mod Chelsea. Chelsea ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 4-0 og 4-1 i deres seneste to opgør mod Burnley. Chelsea var i fantastisk form, sidste gang de spillede mod Burnley, som fik en lærestreg i en 4-1 sejr til et på dagen flyvende Chelsea-hold.

Chelsea scorede mindst én gang i de seneste 18 indbyrdes opgør mod Burnley i Premier League. Begge hold scorede i fem af de seneste ti kampe mellem Chelsea og Burnley.

Chelsea mod Burnley Spiltips

Hold godt øje med Conor Gallagher, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten to gange på det seneste for Chelsea. For gæsterne præsterede David Datro Fofana to mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

Chelsea høstede tre point i syv af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led to nederlag i denne serie. Burnley sikrede sig en sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt syv nederlag. Burnley lukkede mindst ét mål ind i ni af deres seneste 10 kampe, mens Chelsea præsterede tre clean sheets i deres seneste 10 kampe på Stamford Bridge.

Over 2.5 mål fandt sted otte gange i de seneste ti kampe mellem disse to konkurrenter. Chelsea formåede at score 2.9 mål i snit, hvorimod Burnley snittede 0.7 mål pr. kamp. Begge hold til at score gav gevinst fem gange i de kampe. Over 2.5 mål gav gevinst i otte af Chelseas forudgående ti kampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et gennemsnit på 2.2 mål i løbet af denne serie. Over 2.5 blev der scoret i syv af de forrige ti kampe, som Burnley spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 0.9 mål i disse kampe.