Chelsea mod Crystal Palace – Optakt, Spilfiduser, Odds

Crystal Palace gæster Stamford Bridge den kommende onsdag til et Premier League opgør mod hjemmeholdet Chelsea.

Chelsea går ind til runde 19 som nummer 10 i Premier League tabellen med 22 point på kontoen. Med 18 runder bag dem har Crystal Palace samlet 18 point, hvilket giver dem en placering som nummer 15 i stillingen.

Chelsea har før opgøret på onsdag et anstændigt gennemsnit på 1.8 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 18 mål samtidig med, at de indkasserede 21 mål. Det kaster et gennemsnit på 2.1 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur en gange.

Crystal Palace er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 19 mål, mens Crystal Palace præsterede en “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.9 mål pr. kamp.

Chelsea har vundet seks sejre, mens de har spillet fire uafgjorte og tabte desuden otte kampe i denne sæson i Premier League.

Crystal Palace kigger på fire sejre, samt seks uafgjorte såvel som otte nederlag i Premier League. Crystal Palace lukkede mål ind i deres seneste 7 kampe i træk.

Vores tip

  • Chelsea scorede i 12 af deres seneste 14 kampe
  • I 6 af de seneste 8 kampe Chelsea har spillet, har begge hold scoret
  • Chelsea var i vandt de seneste 3 hjemme kampe i træk involveret i opgør med flere end 1.5 mål
  • Chelsea har ikke tabt 7 af 8 af deres seneste hjemmekampe
  • Der er scoret imod Chelsea i 10 af de seneste 12 kampe
  • Crystal Palace har ikke vundet 13 af 15 af deres seneste kampe
  • I 6 af de seneste 7 kampe Crystal Palace har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 3 udekampe i træk Crystal Palace har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Crystal Palace i 9 af de seneste 10 kampe
  • Crystal Palace scorede i 10 af deres seneste 12 udekampe

Form Chelsea mod Crystal Palace

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Chelsea i øjeblikket. Mod Sheffield United satte de sig igennem i en 2-0 sejr, før de spillede 1-1 mod Newcastle. I sidste runde gik de dog ned med 2-1 mod Wolverhampton. Chelsea vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort to gange og tabte to, mens de scorede 11 og lukkede 11 mål ind.

Det er ikke helt skidt, men heller ikke helt godt for Crystal Palace, når man kigger tilbage på de seneste tre kampe. De tabte først 1-2 mod Liverpool, hvorefter de opnåede et point efter 2-2 mod Manchester City. Senest satte de et point mere på tavlen efter 1-1 mod Brighton. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Crystal Palace to sejre, mens de spillede to uafgjort. De led to nederlag, mens de indkasserede ni og scorede syv mål.

Chelsea tog 13 point fra deres seneste ni opgør mod hold, der befinder sig i den nedre halvdel af tabellen i Premier League. Dette har kastet fire sejre af sig efter 12 mål scoret og otte indkasseret. Crystal Palace scorede otte mål og indkasserede selv 16 i deres foregående ni opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i Premier League. Dette førte til en sejre og seks point.

Chelsea vs Crystal Palace – Seneste nyt

Chelsea kan i værste fald risikere at have hele otte spillere på fraværslisten når de den kommende onsdag igen skal i kamp.

Enzo Fernandez, Marc Cucurella, Robert Sanchez, Reece James, Ben Chilwell, Carney Chukwuemeka, Trevoh Chalobah og Wesley Fofana er blandt de otte spillere, som mangler for Chelsea på onsdag.

Crystal Palace må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele otte har skavanker af varierende art.

Det er navne som Joel Ward, Odsonne Edouard, Sam Johnstone, Rob Holding, Cheick Oumar Doucoure, Jesurun Rak-Sakyi og Nathan Ferguson, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Stamford Bridge.

Chelsea mod Crystal Palace – indbyrdes historik

Chelsea har trukket sig sejrrigt ud af 13 af de seneste 15 indbyrdes opgør mod Crystal Palace. I det seneste opgør mellem disse to løb Chelsea med de tre point i en 1-0 kamp, der blev spillet på Stamford Bridge den 15 januar 2023. Chelsea gnider sig i hænderne ved udsigten til at tage imod Crystal Palace på Stamford Bridge. Hjemmeholdet har en enestående 10-0-0 historik mod deres kommende modstandere, som de vil være ivrige efter at udvide.

Chelsea scorede mindst én gang i de seneste 18 indbyrdes opgør mod Crystal Palace i Premier League. I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Chelsea og Crystal Palace fandt begge vej til netmaskerne fire gange.

Chelsea mod Crystal Palace Spiltips

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Cole Palmer, der viser god form for Chelsea. Han fandt vej til netmaskerne to gange i hans seneste kampe i Premier League. Dén total øger han gerne mod Crystal Palace.Gæsterne krydser fingre for Jean-Philippe Mateta til at score igen efter to Premier League mål i deres seneste kampe i denne turnering.

Chelsea høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led tre nederlag i denne serie. Crystal Palace sikrede sig tre sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort tre gange samt fire nederlag. Crystal Palace scorede kampens første mål beskedne tre gange i deres seneste 10 udekampe. Chelsea var først på pletten i fem af deres seneste 10 hjemmekampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i seks kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. Chelsea presterte 2.4 mål i gjennomsnitt, mens Crystal Palace presterte 0.5 mål i snitt. Begge lag skåret fire gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Chelseas sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.9 mål i gennemsnit i denne stime. Der var over 2.5 mål i seks af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.1 mål i disse kampe.