Chelsea mod Crystal Palace – Optakt, Spilfiduser, Odds

Såvel Chelsea som Crystal Palace ligger godt placeret midt i tabellen i Premier League. Der er dog ingen grund til ikke at stræbe højere, hvorfor der bør være en intens kamp i vente den kommende søndag.

Chelsea går ind til runde 20 som nummer 10 i Premier League tabellen med 25 point på kontoen. Med 18 runder bag dem har Crystal Palace samlet 22 point, hvilket giver dem en placering som nummer 12 i stillingen.

Det er ikke sådan, at Chelsea ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne otte mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til 0.8 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 11 mål imod, et gennemsnit på 1.1 pr. kamp med tre clean sheets undervejs.

Crystal Palace vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score ni gange i deres seneste ti opgør, eller 0.9 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 14 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.4 pr. kamp. De holdt målet rent tre gange i denne stime.

Chelsea har vundet syv sejre, mens de har spillet fire uafgjorte og tabte desuden syv kampe i denne sæson i Premier League.

Crystal Palace har indtil videre præsteret seks sejre og fire uafgjorte samt syv nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Chelsea v Crystal Palace.

  • 22 af Chelsea’s seneste 23 kampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 11 Chelsea hjemmekampe, har summen af mål været under 3.5
  • Chelsea har i tabte 5 af de seneste 7 kampe ikke scorede et mål
  • I de seneste 7 Chelsea kampe, har summen af mål været under 2.5
  • Chelsea var i tabte 5 af deres seneste 7 kampe involveret i kampe med færre end 0.5 mål
  • 5 af Crystal Palace’s seneste 6 kampe havde over 2.5 mål
  • Crystal Palace har ikke vundet 7 af 9 af deres seneste kampe
  • Crystal Palace har ikke vundet 7 af 9 af deres seneste udekampe
  • Der er scoret imod Crystal Palace i 8 af de seneste 10 kampe
  • 6 af Crystal Palace’s seneste 8 udekampe havde under 3.5 mål

Form Chelsea mod Crystal Palace

Chelsea har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 0-1 af Manchester City, før Manchester City satte sig igennem med 4-0. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Fulham, der satte sig igennem med 2-1. Chelsea præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede en uden vinder, mens de tabte to, hvori de scorede otte og indkasserede fire mål.

Crystal Palace har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe, der ellers startede med en sejr. Mod Bournemouth satte de sig igennem med 0-2, før Tottenham viste sig for stærke og sejrede 0-4. Også deres seneste opgave efterlod dem tomhændede, da Crystal Palace gik ned 1-2 mod Southampton. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Crystal Palace to sejre, mens de spillede to uafgjort. De led to nederlag, mens de indkasserede fem og scorede fire mål.

Chelsea tog 22 point fra deres seneste ti opgør mod hold, der befinder sig i den nedre halvdel af tabellen i Premier League. Dette har kastet syv sejre af sig efter 16 mål scoret og ni indkasseret. Chelsea scorede fem mål og indkasserede selv 17 i deres foregående otte opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i Premier League. Dette førte til nul sejre og tre point.

Chelsea vs Crystal Palace – Seneste nyt

Chelsea kan i værste fald risikere at have hele ti spillere på fraværslisten når de på søndag igen skal i kamp.

Pierre-Emerick Aubameyang, Edouard Mendy, Raheem Sterling, Christian Pulisic, Armando Broja, Ruben Loftus-Cheek, Ben Chilwell, Reece James, Wesley Fofana og N’Golo Kanté er alle ude af truppen, som Chelsea tager imod Crystal Palace med på Stamford Bridge.

Crystal Palace ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som den kommende søndag møder Chelsea. Blandt de fraværende spillere i Crystal Palace-truppen, er Tyrick Mitchell i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som James McArthur og Nathan Ferguson, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Stamford Bridge.

Chelsea mod Crystal Palace – indbyrdes historik

Chelsea har gjort rent bord de sidste 5 gange de har spillet hjemme i Stamford Bridge mod Crystal Palace. I det seneste opgør mellem disse to løb The Blues med de tre point i en 1-2 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende søndag. Chelsea gnider sig i hænderne ved udsigten til at tage imod Crystal Palace på Stamford Bridge. Hjemmeholdet har en enestående 10-0-0 historik mod deres kommende modstandere og der er odds 1.67 på en ny gevinst.

I 5 af de seneste 6 indbyrdes Premier League opgør mellem Chelsea og Crystal Palace blev der scoret mindst tre mål. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset syv gange i de seneste ti kampe mellem Chelsea og Crystal Palace. Begge hold var på tavlen fem gange i deres seneste 10 møder.

Chelsea mod Crystal Palace Spiltips

Selvom det kun er blevet til ét mål i seks Premier League kampe, håber Chelsea stadig på, at en kan finde vejen til netmaskerne og hellere før end siden. I mellemtiden sætter Crystal Palace deres lid til, at en kan terrorisere hjemmeholdets defensiv og doble op på det ene mål, han scorede i de seneste seks Premier League kampe.

Chelsea vandt beskedne fem sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne to gange, mens de tabte tre kampe. Gæsterne fra Crystal Palace vandt tre af deres seneste 10 udekampe, hvoraf tre sluttede remis. De tabte desuden fire af disse udekampe. I deres seneste 10 udekampe præsterede Crystal Palace to sejre til nul.

Over 2.5 mål ga gevinst i syv kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. Chelsea presterte 2.5 mål i gjennomsnitt, mens Crystal Palace presterte 0.6 mål i snitt. Begge lag skåret fem gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i tre af Chelseas sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.6 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i syv af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de en mål i disse kampe.