Chelsea mod Dinamo Zagreb Betting Odds, Statistik, Form, Spilfiduser

Chelsea går ind på Stamford Bridge til deres sidste kamp i Champions League gruppespillet i denne omgang. De skal op imod Dinamo Zagreb på onsdag, med begge parter på udkig efter et godt resultat.

Chelsea har taget 10 point fra deres indledende fem kampe i Champions League gruppespillet, hvilket har sikret pladsen i næste runde. De har også sikret førstepladsen, så motivationen kan ligge på et meget lille sted. Dinamo Zagreb går ind til sidste runde i gruppespillet af Champions League på 4 point, men ufatteligt nok har de stadig muligheden for at kvalificere sig til næste runde. Det kræver dog en sejr her i sjette og sidste runde.

Chelsea har før opgøret på onsdag et anstændigt gennemsnit på 1.9 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 19 mål samtidig med, at de indkasserede 12 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.2 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 3 gange.

Dinamo Zagreb kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.4 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på onsdag. De lavede selv 14 garn i takt med, at de måtte finde sig i 14 mål imod. Det giver et snit på 1.4 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 2 gange.

Chelsea mod Dinamo Zagreb Spiltips

3 hurtige

Over/under: Over 2.5 til odds 1.73

Fuldtid: X2 til odds 3.50; kun Zagreb har noget at spille for, da Chelsea er sikret 1. pladsen

BTTS: Ja til odds 1.86

Pierre-Emerick Aubameyang fandt vej til netmaskerne 2 gange i de foregående seks kampe i Champions League for Chelsea. Det skal ikke generere dem, hvis også finder vej til netmaskerne den kommende onsdag. Gamblere vil også have et godt øje til Mislav Orsic i håb om, at han kan føje til de 3 mål, han præsterede i de seneste seks kampe i Champions League for Dinamo Zagreb.

Chelsea var i stand til at vinde 6 af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort 4 gange. De led også 0 nederlag i denne serie. Dinamo Zagreb sejrede i 4 af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort 2 gange og led 4 nederlag. Chelsea er kommet blæsende ud ad startblokken med kampens første mål i 8 af deres seneste 10 hjemmekampe på Stamford Bridge. Gæsterne stod for kampens første scoring i 5 af deres seneste 10 udekampe.

Få et 500kr risikofrit bet fra Mr Green her. som du passende kan bruge på aftens champions league kampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 5 af Chelseas seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.7 mål på vejen. Der blev scoret mere end 2.5 mål i 5 af de seneste 10 kampe, som Dinamo Zagreb spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.3 mål undervejs i processen.

Chelsea mod Dinamo Zagreb Optakt

Chelsea har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 1-1 kamp mod Manchester United, før de sejrede 1-2 mod Salzburg. Desværre blev sejren fulgt op af et 4-1 nederlag mod Brighton. Chelsea vandt ingen af deres seneste seks ligakampe på Stamford Bridge, men spillede uafgjort 1 gange og led 1 nederlag. De lukkede 4 ind og scorede selv 15.

Dinamo Zagreb har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 1-1 mod Hajduk Split, hvorefter de mod AC Milan tabte 0-4. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Osijek, der vandt 1-0. I deres seneste seks udekampe i Champions League vandt Dinamo Zagreb to sejre, mens de spillede 0 uafgjort. De led 4 nederlag, mens de indkasserede 9 og scorede 4 mål.

Vi regner med, at Chelsea sætter sig igennem på hjemmebane mod gæsterne fra Dinamo Zagreb. På samme tid tror vi dog ikke rigtigt på, at kampen på Stamford Bridge udvikler sig til ren målfest.

Facts og finurligheder for Chelsea v Dinamo Zagreb.

  • Chelsea scorede i deres seneste 36 hjemmekampe
  • Chelsea har ikke tabt deres seneste 10 hjemmekampe
  • I 10 af de seneste 12 hjemmekampe Chelsea har spillet, har begge hold scoret
  • Chelsea har ikke tabt deres seneste 9 kampe
  • Chelsea scorede i 11 af deres seneste 13 kampe
  • Der er scoret imod Dinamo Zagreb i 18 af de seneste 20 kampe
  • Dinamo Zagreb scorede i 12 af deres seneste 14 kampe
  • Dinamo Zagreb scorede i 12 af deres seneste 14 udekampe
  • I 6 af de seneste 8 kampe Dinamo Zagreb har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Dinamo Zagreb i 8 af de seneste 9 udekampe

Chelsea vs Dinamo Zagreb – Seneste nyt

Chelsea kan have op til 5 fraværende spillere, når de den kommende onsdag skal i kamp mod Dinamo Zagreb.

Kepa Arrizabalaga, Kalidou Koulibaly, Reece James, Wesley Fofana og N’Golo Kanté er alle ude af truppen, som Chelsea tager imod Dinamo Zagreb med på Stamford Bridge.

Dinamo Zagreb har en næsten fuld trup til rådighed på onsdag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Det er navne som Josip Sutalo og Bosko Sutalo, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Stamford Bridge.

Chelsea mod Dinamo Zagreb – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Dinamo Zagreb med de tre point i en 1-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende onsdag. Chelsea vandt 0 af deres foregående 1 kamp mod Dinamo Zagreb, mens sidstnævnte vandt 1 af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 5.25 i skrivende stund.