Chelsea og AC skal lukke ned for Everton

Hjemmesejr til Chelsea virker, vurderet ud fra oddset, nærmest som en formsag den kommende mandag. I hjemmeholdets nuværende form ligner Everton blot endnu en forhindring, der skal verfes til side. Chelsea er placeret nummer 4 i stillingen med 47 point for 27 kampe. 1 point bagefter efter 26 kampe ligger The Toffees nummer 5.

Everton vil være yderst opsatte på at vedligeholde det stærke momentum, de har fået opbygget over de seneste kampe i Premier League.

Chelsea fortsætter pointhøsten.

Chelsea går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. I deres seneste tre kampe vandt Chelsea 1-0 mod Atletico Madrid i Champions League, før de spillede 0-0 mod Manchester United for så senest at præstere en 1-0 sejr mod Liverpool .

The Blues har leveret solide præstationer på eget græs med 4 sejre i de seneste 6 kampe siden januar. Yderligere en sejr til kontoen virker ikke som et usandsynligt udfald den kommende mandag.

Everton på fortsat vinderkurs.

Everton er i godt humør, eftersom de seneste uger har givet dem et godkendt udbytte på 12 point ud af 18 mulige. The Toffees tilspillede sig en en 2-0 sejr over Liverpool, hvorefter de vandt en 1-0 sejr mod Southampton, inden de besejrede West Bromwich 1-0 i deres foregående tre kampe.

The Blues vs Everton h2h

Head-2-Head

Chelsea tabte deres seneste indbyrdes møde i Premier League, da Everton noterede en sejr på 1-0. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor Chelsea sikrede alle tre point via en sejr på 4-0. Begge parter gik forholdsvis forsigtigt til værks i de seneste kampe imellem dem. I 8 af deres 10 foregående opgør præsterede mindst ét af holdene et clean sheet. Chelsea går ind til opgøret med en historik mod Everton, der siger 4-3-3 for deres seneste 10 kampe i Premier League.

  • Chelsea er ubesejret i de seneste 8 kampe i træk;
  • Chelsea er ubesejret i de seneste 4 hjemmebane kampe i træk;
  • I 10 of 12 seneste Chelsea kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Chelsea har scoret i seneste 6 af 8 kampe.
  • Everton har vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • Everton er ubesejret i de seneste 9 udebane kampe i træk;
  • Everton har vundet i seneste 6 af 7 udebane kampe;
  • Everton har scoret i de seneste 10 udebane kampe i træk.