Chelsea tæsker videre mod formsvag Liverpool-klub

The Blues skal teste formen af mod Everton den kommende torsdag, når de mødes i Premier League på Stamford Bridge. Det lugter af tre point til førstnævnte, som sigter imod at konsolidere sig i toppen. Sidstnævnte har dog næppe planer om at overgive sig frivilligt, og point her kan give et stærkt boost til selvtilliden.

Chelsea er placeret som nummer 3 i tabellen med 36 point efter 16 kampe. Everton ligger på en placering som nummer 14 i stillingen med 18 point ovenpå deres 16 opgør.

The Toffees går ind til kampen mod Chelsea den kommende torsdag med håbet om at hale ind på hjemmeholdet i stillingen i Premier League. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

The Blues går ind til deres kommende kamp i håb om at kunne vedligeholde deres imponerende målform fra deres seneste 10 kampe. The Blues snitter 2.6 mål pr. opgør med 26 scoringer i alt. I egen ende lukkede de 9 ind, hvilket giver et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De præsterede at holde målet rent i 4 disse kampe.

Hvad målscoring angår, er Everton ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 8 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.8 pr. kamp. De indkasserede 21 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2.1 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Chelsea v Everton.

  • Chelsea er ubesejret i de seneste 5 hjemmebane kampe i træk;
  • Chelsea har scoret i seneste 20 af 22 kampe;
  • I 6 of 8 seneste Chelsea kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Chelsea har indkasseret mål i seneste 5 af 7 kampe.
  • Everton har tabt i de seneste 4 udebane kampe i træk;
  • Everton ikke vundet i de seneste 6 udebane kampe i træk;
  • Everton har tabt i seneste 4 af 5 kampe;
  • Everton har tabt i seneste 5 af 6 udebane kampe.

Form Chelsea mod Everton

Chelsea håber på yderligere point til samlingen.

Chelsea har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 3-2 mod West Ham, hvorefter de opnåede 3-3 mod Zenit Petersborg. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 3-2 i opgøret mod Leeds.

Everton håber på frisk start.

Det er alt eller intet for Everton i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 1-4 nederlag mod Liverpool, hvortil de svarede igen mod Arsenal i en 2-1 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 3-1 mod Crystal Palace.

På baggrund af de seneste stærke præstationer virker Chelsea til at have en god chance for endnu en sejr mod Everton. Bookmakerne giver Chelsea 81% chance for at tage tre point mod Everton. Det svarer til, at man får 1.23 på oddset for sejr til Chelsea, mens uafgjort giver 6.25 gange igen. En væddemål på en udesejr til The Toffees betaler dig pengene 13.00 gange igen på oddset.

Chelsea v Everton Indbyrdes historik

Everton trak det korteste strå, da The Blues vandt en 2-0 sejr i deres seneste møde i Premier League. Resultatet var revanche for den 1-0 sejr Everton noterede sig i den forrige kamp. Bookmakerne har The Blues som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.23, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Chelsea 81% chance for at banke The Toffees. En pointdeling betaler 6.25 i gevinst på oddset, hvor imod Everton udbetaler 13.00 i gevinst på oddset for en sejr. Chelsea går ind til opgøret med en historik mod Everton, der siger 5-2-3 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 4 gange i de seneste 10 kampe mellem Chelsea og Everton. Begge hold var på tavlen 1 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan Chelsea og Everton hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 17. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på torsdag på Stamford Bridge i vente.

Flere mål i vente

Hold øje med Mason Mount når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 3 gange i seks kampe for The Blues, mens sæsontotalen læser 6 kasser lige nu.

Demarai Gray har stået det rette sted 2 gange i seks kampe for Everton, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 5 mål.