Fulham skal udnytte Chelseas finale-jagt i Champions League

Der venter Fulham en svær kamp, når de brager ind i topholdet Chelsea den kommende lørdag til en kamp i Premier League på Stamford Bridge. Som nummer 4 i stillingen har Chelsea indsamlet 58 point efter 33 kampe. Med 27 point har Fulham for samme antal kampe gjort sig fortjent til en plads som nummer 18.

Det er snart nogle runder siden, at Fulham senest smagte sejrens sødme i Premier League. De skal dog næppe forvente at modtage noget nødhjælp fra Chelsea.

The Blues vanskelige at nedbryde.

Chelsea går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. Deres seneste tre kampe gav først Chelsea i en kedelig 0-0 kamp med Brighton, herefter fulgte en 1-0 sejr mod West Ham, mens de i den seneste kamp delte point i en 1-1 uafgjort kamp mod Real Madrid i Champions League.

Med 3 sejre i de seneste 6 kampe siden marts har formen på eget græs været godkendt for Chelsea på det sidste. De burde ikke få alt for store problemer med at nappe endnu en sejr på lørdag.

Fulham i miserabel form.

Resultaterne har været direkte elendige for Fulham i den senere tid, hvor de haltet fra skuffelse til skuffelse. I Fulhams 3 sidste kampe har de været igennem et 3-1 nederlag mod Aston Villa,
hvorefter fulgte et 1-0 nederlag mod Wolves, mens de senest ender med 1-1 uafgjort mod Arsenal.

Fulham kan tage anstændige 2 sejre i de seneste 6 ude kampe siden februar med ind til deres kommende kamp. Ikke desto mindre ligner den næste udekamp en stor mundfuld for Fulham.

Chelsea vs Fulham h2h

Head-2-Head

Målfest ligger ikke i kortene

The Blues havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 1-0 tilbage i januar 2021 i Premier League. Deres seneste indbyrdes kampe har haft en tendens til at lægge sig til den målfattige side med under 2.5 mål i 7 af de foregående 10 opgør. Alt i alt har Chelsea haft godt styr på Fulham igennem et par sæsoner med en 6-4-0 fordel i Premier League inden deres kommende møde.

  • Chelsea er ubesejret i de seneste 3 kampe i træk;
  • I 8 of 10 seneste Chelsea kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Chelsea har ikke indkasseret mål i seneste 6 af 8 kampe;
  • Chelsea har scoret i seneste 5 af 7 kampe.
  • Fulham ikke vundet i de seneste 5 kampe i træk;
  • Fulham har tabt i seneste 4 af 5 kampe;
  • Fulham har indkasseret mål i seneste 6 af 8 kampe;
  • I 2 of 4 seneste Fulham kampe var antal mål UNDER 3.5.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Chelsea giver 1.44 for en sejr, uafgjort betaler 4.40 retur, mens Fulham giver 8.00 på oddset.