Chelsea og Juventus kæmper om førstepladsen

The Blues tager imod Juventus den kommende tirsdag til en kamp i næstsidste runde af gruppespillet i Champions League. Flere brikker kan falde på plads i denne runde, hvorfor det er vigtigt at komme fra Stamford Bridge med point på kontoen. 

Når det kommer til mål, er Chelsea ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 14 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.4 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 3 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 0.3 pr. kamp med 7 clean sheets undervejs. 

Juventus rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående 10 kampe. Nydelige 2.5 mål pr. kamp, 25 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 8 gange, eller 0.8 gange pr. kamp, hvor de præsterede 5 clean sheets.

Chelsea v Juventus statistik og historik

Spørger du bookmakerne er Chelsea favoritter til sejren. Den bedste pris at hente sig på oddset er 1.63, da Chelsea vurderes til at have 61%chance for at slå Juventus. Ønsker man istedet at satse på uafgjort, er der 3.90 at hente sig på oddset, mens sejr til Juventus kan spilles til 5.75.

Chelsea har kun tabt til Juventus og kan fremvise 9 point for deres første fire kampe i denne sæson i Champions League. Formen skal holdes ved lige, for nu skal førstepladsen også sikret. Tre point i runde 5 holder dem på rette spor.

Juventus rejser til deres sidste udekamp i gruppespillet i Champions League i blændende form. Med 12 point efter deres første fire kampe har de sikret videre adgang til knockout-fasen. Nu skal førstepladsen også køres sikkert i hus.

 

Facts og finurligheder for Chelsea v Juventus.

  • Chelsea har vundet i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • Chelsea har vundet i seneste 5 af 6 kampe;
  • Chelsea har vundet i seneste 4 af 5 hjemmebane kampe;
  • I 11 of 13 seneste Chelsea kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • Juventus har vundet i de seneste 5 kampe i træk;
  • Juventus har vundet i seneste 9 af 10 kampe;
  • Juventus har vundet i seneste 5 af 6 udebane kampe;
  • Juventus har scoret i seneste 21 af 23 kampe.

Lineup Chelsea vs Juventus

Form Chelsea møder Juventus

Chelsea virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Malmö FF, der blev nedlagt 1-0. Herefter spillede de 1-1 mod Burnley, hvorpå Leicester blev besejret 3-0.

Juventus har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Zenit Petersborg nedlagt 4-2, hvorpå Fiorentina blev fejet til side med 1-0. Senest gik formen ud over Lazio, der blev sænket med 0-2.

Chelsea v Juventus Indbyrdes historik

Et væddemål på Juventus til at vinde til nul i deres seneste kampe mod Chelsea var en klog investering på oddset. De endte med at sejre med henholdsvis 1-0 i september 2021 og 3-0 i november 2012. Chelsea går ind til opgøret med en historik mod Juventus, der siger 1-2-2 for deres seneste 5 kampe i Champions League. De seneste 5 kampe mellem Chelsea og Juventus har generelt været forholdsvis jævnbyrdige opgør.

Spørger du bookmakerne er Chelsea favoritter til sejren. Den bedste pris at hente sig på oddset er 1.63, da The Blues vurderes til at have 61%chance for at slå Juventus. Ønsker man istedet at satse på uafgjort, er der 3.90 at hente sig på oddset, mens sejr til Juventus kan spilles til 5.75.

Manden med målnæsen

Chelsea håber, Mason Mount kan finde formen frem endnu engang. Han er noteret for 3 mål i de seneste seks landskampe, og The Blues har brug for hans igen. Det er vanskeligt at komme udenom Paulo Dybala, når snakken går på en målscorer for Juventus. Paulo Dybala formåede at nette 3 gange i de foregående seks landskampe for The Blues.