Leeds får problemer mod velsmurte Chelsea

Chelsea ligner et rigtigt stærkt bud på en vinder, når de på Elland Road gæster Leeds den kommende lørdag. Som nummer 11 i stillingen har Leeds indsamlet 35 point efter 27 kampe. Med 50 point har The Blues for samme antal kampe gjort sig fortjent til en plads som nummer 4.

I deres nuværende form vil Chelsea sætte næsen op efter at holde momentum vedlige, når de går ind til kampen mod Leeds.

Leeds håber på frisk start.

Leeds går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. I Leeds’ 3 seneste kampe har de været ude for en 3-0 sejr mod Southampton, hvorpå fulgte et 1-0 nederlag mod Aston Villa for senest at tabe 2-0 til West Ham.

Leeds står noteret for 3 nederlag i de seneste 6 kampe siden december hjemme. At se dem gå tomhændede igennem deres kommende kamp hjemme vil ikke være en kæmpe overraskelse.

The Blues inde i god stime.

Chelsea vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. Chelsea spillede 0-0 uafgjort mod Manchester United, hvorefter de vandt en 1-0 sejr mod Liverpool, inden de smadrede Everton 2-0 i deres foregående tre kampe.

Med 5 sejre i de seneste 6 kampe har få klubber været så suveræne på udebane som Chelsea. Yderligere tre point til kontoen ligner nærmest en formalitet den kommende lørdag.

Leeds vs Chelsea h2h

Head-2-Head

The Blues havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 3-1 tilbage i december 2020 i Premier League. De foregående kampe mellem disse to har ikke just været spækket med action på målfronten, da 8 af de seneste 10 sluttede med under 2.5 mål. Desuden præsterede mindst ét af holdene at holde rent bur i 4 i de seneste 10 kampes. De har spillet 10 kampe mod hinanden i de seneste sæsoner og Chelsea har en mindre mental fordel med fuld gevinst i 5 opgør. Leeds nappede alle tre point i 2 møde, mens 3 opgør sluttede uafgjort i Premier League.

  • Leeds United har tabt i seneste 4 af 5 kampe;
  • Leeds United har indkasseret mål i seneste 9 af 11 kampe;
  • I 4 of 6 seneste Leeds United kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • Chelsea er ubesejret i de seneste 9 kampe i træk;
  • Chelsea er ubesejret i de seneste 4 udebane kampe i træk;
  • I 11 of 13 seneste Chelsea kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • I 5 seneste Chelsea kampe i træk var antal mål UNDER 3.5.