Leeds leger med på Stamford Bridge

Det er 16 og et halvt år siden, at Chelsea og Leeds United senest stod overfor hinanden i en kamp, der gjaldt noget, men lørdag aften fornyer de bekendtskabet, der trods alt går mange år tilbage. De har mødt hinanden 80 gange tidligere med 36 sejre til Leeds til følge. Vinder de igen lørdag aften, kan man score sig 6.50 på oddset, mens en hjemmesejr til topholdet Chelsea giver 1.48 på oddset.

Chelsea blev holdt i et jerngreb af Tottenham sidste søndag i en kamp, hvor man skal være en seriøst stor taktik-nørd for at have føle sig underholdt, men Chelsea-offensiven holder man ikke nede så længe ad gangen, så de smadrede de forsvarende Europa League-vindere Sevilla med hele 4-0 onsdag aften i Champions League. På fire pinde af Olivier Giroud!

Leeds-defensiven trængte til at blive kittet gevaldigt sammen, da de gik til landskampspause med otte indkasserede mål i de sidste to kampe. Det er så lykkedes til fulde for Marcelo Bielsa, da holdet er kommet ud og har holdt Arsenal og Everton fra scoring i de første kampe efter pausen. Det er stærkt arbejde af argentineren, igen, men holder man også Chelsea fra scoring på Stamford?

Everton havde rigeligt med chancer til at score, især i 1. halvleg i sidste uges kamp mod Leeds, men manglede slet og ret større skarphed på en dag, hvor Calvert-Lewin ikke ramte top-niveau. Chelsea har flere strenge at spille på, og vi regner ikke med, at de går fra to hjemmekampe i træk uden at score, men Leeds spiller gladeligt med og har formen til at holde tempoet i alle 90 minutter. Vi forventer derfor også LUFC på tavlen.

Flere interessante tips