Leeds kan drage fordel af hullerne i Chelseas defensiv

Chelsea skal teste formen af mod Leeds den kommende lørdag, når de mødes i Premier League på Stamford Bridge. Det lugter af tre point til førstnævnte, som sigter imod at konsolidere sig i toppen. Sidstnævnte har dog næppe planer om at overgive sig frivilligt, og point her kan give et stærkt boost til selvtilliden.

Efter 15 kampe afviklet er Chelsea placeret nummer 3 i stillingen med 33 point. Der er 17 points forskel til Leeds, der som nummer 15 har samlet 16 point sammen.

Leeds går ind til kampen mod Chelsea den kommende lørdag med håbet om at hale ind på hjemmeholdet i stillingen i Premier League. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Chelsea oser af selvtillid inden deres kamp den kommende lørdag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste 10 kampe. Chelsea præsterede flotte 2.3 mål pr. kamp, eller sammenlagt 23 kasser. De indkasserede 8 mål, et gennemsnit på 0.8 pr. kamp med clean sheets i 4 af dem.

Hvad målscoring angår, er Leeds ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 10 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1 pr. kamp. De indkasserede 10 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 3 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Chelsea v Leeds.

  • Chelsea er ubesejret i de seneste 4 hjemmebane kampe i træk;
  • Chelsea har scoret i seneste 19 af 21 kampe;
  • I 5 of 7 seneste Chelsea kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Chelsea har indkasseret mål i seneste 4 af 6 kampe.
  • Leeds er ubesejret i de seneste 3 kampe i træk;
  • Leeds har scoret i seneste 9 af 11 kampe;
  • I 3 of 5 seneste Leeds kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Leeds har indkasseret mål i seneste 6 af 8 kampe.

Form Chelsea mod Leeds

Chelsea drømmer om mere

De seneste tre kampe har for Chelsea givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Watford med 2-1, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 3-2 mod West Ham. Deres seneste opgør, mod Zenit Petersborg, indbragte et point i en3-3 kamp.

Leeds skal følge op

Leeds har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. Leeds går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 0-0 pointdeling mod Brighton, før de nedlage Crystal Palace med 1-0. Mod Brentford blev der delt i porten i en 2-2 kamp.
 

I et opgør mellem to tilsyneladende jævnbyrdige klubber, med begge i mere eller mindre samme form, kan marginaler få afgørende faktor. En sejr af Chelsea til 1.30 på oddset virker som et fristende bud på på lørdag. Bookmakerne giver Chelsea 77% chance for at tage tre point mod Leeds. Det svarer til, at man får 1.30 på oddset for sejr til Chelsea, mens uafgjort giver 5.60 gange igen. En væddemål på en udesejr til Leeds betaler dig pengene 10.00 gange igen på oddset.

Chelsea v Leeds Indbyrdes historik

Der var gevinst på oddset, hvis du satsede på uafgjort, da Chelsea senest mødte Leeds på Elland Road. Ingen af de to klubber formåede nemlig at gribe overtaget i kampen, der emmede ud i en 0-0. Chelsea går ind til opgøret med en historik mod Leeds, der siger 4-4-2 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Af de seneste 10 kampe mellem Chelsea og Leeds kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 2 gange. Desuden scorede begge hold mål i 4 af disse 10 møder.

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan Chelsea og Leeds hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 16. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende lørdag på Stamford Bridge i vente.

Formstærk måltyv

Hold øje med Mason Mount når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 3 gange i seks kampe for Chelsea, mens sæsontotalen læser 5 kasser lige nu.

Raphinha har stået det rette sted 3 gange i seks kampe for Leeds, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 6 mål.