Chelsea skal svare igen på finaleskuffelse mod Leicester

Både Chelsea og Leicester vil forsøge at konsolidere deres position i stillingen, når de på tirsdag brager sammen på Stamford Bridge. Som nummer 4 i stillingen har Chelsea indsamlet 64 point efter 36 kampe. Med 66 point har Leicester for samme antal kampe gjort sig fortjent til en plads som nummer 3.

Chelsea har brug for en sejr på tirsdag for at lukke afstanden til The Foxes i stillingen i Premier League.

Chelsea drømmer om mere.

The Blues har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. Resultaterne for de foregående tre kampe siger, at Chelsea vandt 2-1 mod Manchester City, hvorefter de noterede et 1-0 nederlag mod Arsenal mens den seneste kamp resulterede i et 1-0 nederlag mod Leicester.

Chelsea har hjemme bare formået at tage 10 point ud af 18 mulige siden april på Stamford Bridge. Der skal i dén grad strammes op, hvis tre point skal sikres i en vanskelig kamp hjemme.

Leicester inde i god stime.

The Foxes vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. I The Foxess 3 sidste kampe har de været igennem et 4-2 nederlag mod Newcastle,
dernæst fulgte en 2-1 sejr mod Manchester United, mens de senest udspillede Chelsea 1-0.

En række stærke præstationer på udebane har set Leicester tage 3 sejre i de seneste 6 kampe siden marts. De vil helt klart gå ind til opgøret på tirsdag med troen på at kunne skabe en lille overraskelse.

Chelsea vs Leicester h2h

Målfest ligger ikke i kortene

Leicester havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-0 tilbage i januar 2021 i Premier League. Deres seneste indbyrdes kampe har haft en tendens til at lægge sig til den målfattige side med under 2.5 mål i 6 af de foregående 10 opgør. Chelsea møder Leicester med en historik imellem klubberne, der siger 3-5-2 for deres seneste 10 kampe i Premier League.

Stats and facts for Chelsea and Leicester.

  • ChelseaI 4 of 6 seneste Chelsea kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • ChelseaChelsea har scoret i seneste 5 af 7 kampe.
  • LeicesterI 7 of 9 seneste Leicester kampe var antal mål OVER 2.5;
  • LeicesterLeicester har scoret i de seneste 6 udebane kampe i træk;
  • LeicesterLeicester har indkasseret mål i de seneste 6 udebane kampe i træk;
  • LeicesterDer er scoret imod Leicester i de seneste 6 udebane kampe i træk.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Chelsea giver 1.73 for en sejr, uafgjort betaler 3.75 retur, mens The Foxes giver 5.00 på oddset.