Chelsea mod Liverpool i Premier League runde 21 – optakt, odds og spilfiduser

Der er mere end blot tre point på spil, når Chelsea træder op imod Liverpool på Stamford Bridge på søndag i Premier League. Begge parter har sigtekornet rettet mod en placering i top fire, hvorfor en kamp som denne helst ikke må tabes.

Med en placering som nummer 2 i stillingen har The Blues samlet 42 point efter 20 kampe. På 41 point befinder Liverpool sig rangeret som nummer 3 for 20 afviklede kampe.

Liverpool er fokuserede på at overhale The Blues i stillingen i Premier League. Det kan de se frem til at gøre på søndag, men det kræver en sejr på Stamford Bridge, hvis de skal slutte dagen øverst.

Chelsea har før opgøret på søndag et anstændigt gennemsnit på 1.7 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 17 mål samtidig med, at de indkasserede 11 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.1 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 2 gange.

Liverpool rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående 10 kampe. Nydelige 2.3 mål pr. kamp, 23 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 10 gange, eller 1 gange pr. kamp, hvor de præsterede 4 clean sheets.

Vores tip

Facts og finurligheder for Chelsea v Liverpool.

 • Chelsea har ikke tabt 18 af 19 af deres seneste kampe
 • Chelsea scorede i 18 af deres seneste 19 kampe
 • I 7 af de seneste 9 kampe Chelsea har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod Chelsea i 7 af de seneste 9 kampe
 • Liverpool scorede i 47 af deres seneste 49 kampe
 • Liverpool har ikke tabt 30 af 32 af deres seneste kampe
 • Liverpool vandt 9 af 11 af deres seneste kampe
 • I 3 af de seneste 4 kampe Liverpool har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod Liverpool i de seneste 4 kampe
 • I 20 ud af 22 seneste Chelsea hjemmekampe mod Liverpool var antallet af mål under 3.5
 • Chelsea har scorede i 19 af de senest 21 kampe mod Liverpool
 • I 8 af de seneste 10 hjemmekampe Chelsea har spillet mod Liverpool har begge hold scoret
 • Chelsea har har ikke vundet i 12 af 14 seneste kampe mod Liverpool
 • Chelsea har scoret imod i 13 af de senest 15 kampe mod Liverpool

Form Chelsea mod Liverpool

The Blues fortsætter pointhøsten.

Chelsea er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 2-0 og 3-1 over Brentford samt Aston Villa. Serien blev dog bremset mod Brighton i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 1-1.

The Reds håber på yderligere point til samlingen.

Det er ikke helt skidt for Liverpool, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De spillede først 2-2 mod Tottenham, hvorefter de havnede i en ny pointdeling. Denne gang sluttede det 3-3 mod Leicester, før de desværre tabte med 1-0 til Leicester.

Chelsea v Liverpool Indbyrdes historik

Der var gevinst på oddset, hvis du satsede på uafgjort, da The Blues senest mødte Liverpool på Anfield. Ingen af de to klubber formåede nemlig at gribe overtaget i kampen, der emmede ud i en 1-1. Chelsea går ind til opgøret med en historik mod Liverpool, der siger 2-4-4 for deres seneste 10 kampe i Premier League. I 2 af de seneste 10 opgør mellem Chelsea og Liverpool var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i Premier League

Stillingen i Premier League inden den kommende runde 21 fortæller os, hvor Chelsea og Liverpool ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende søndag på Stamford Bridge.

Manden med målnæsen

Hold øje med Mason Mount når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 5 gange i seks kampe for Chelsea, mens sæsontotalen læser 7 kasser lige nu.

Mohamed Salah har stået det rette sted 3 gange i seks kampe for Liverpool, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 15 mål.