Chelsea mod Liverpool – Optakt, Spilfiduser, Odds

Liverpool gæster Stamford Bridge på søndag til et Premier League opgør mod hjemmeholdet Chelsea.

Chelsea er nummer 6 i tabellen med 10 point efter 6 kampe, mens Liverpool rangerer som nummer 7 med 9 point efter 6 kampe.

Chelsea har før opgøret den kommende søndag et anstændigt gennemsnit på 1.6 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 16 mål samtidig med, at de indkasserede 13 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.3 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 2 gange.

Liverpool ankommer til denne udekamp med en god historik på målfronten for de seneste 10 kampe. Det er blevet til 2.3 mål pr. kamp, svarende til 23 mål i alt. I egen ende lukkede de 10 mål ind, eller 1 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent 2 gange.

Chelsea har kun spillet en enkelt gang uafgjort efter 6 kampe, hvori de noterede sig 3 sejre og 2 nederlag i Premier League.

Liverpool kigger på 2 sejre, samt 3 uafgjorte såvel som 1 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Chelsea v Liverpool.

  • Chelsea scorede i deres seneste 32 hjemmekampe
  • I de seneste 8 hjemmekampe i træk Chelsea har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Chelsea i 16 af de seneste 18 kampe
  • Chelsea har ikke tabt 8 af 9 af deres seneste hjemmekampe
  • Der er scoret imod Chelsea i de seneste 8 hjemmekampe
  • Liverpool scorede i 21 af deres seneste 23 udekampe
  • Liverpool har ikke vundet deres seneste 5 udekampe
  • I 5 af de seneste 7 kampe Liverpool har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Liverpool i 8 af de seneste 10 kampe
  • Der er scoret imod Liverpool i 8 af de seneste 10 udekampe

Form Chelsea mod Liverpool

De seneste tre kampe har for Chelsea givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke West Ham med 2-1, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 1-0 mod Dinamo Zagreb. Deres seneste opgør, mod Salzburg, indbragte et point i en1-1 kamp. Det er nok for meget at forlange en titel af Chelsea, men oven på deres placering i top fire i sidste sæson, har de kikkerten rettet mod podiet i denne sæson. Chelsea præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede 3 uden vinder, mens de tabte 0, hvori de scorede 11 og indkasserede 8 mål.

Liverpool har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Everton sluttede 0-0, hvorpå et 4-1 nederlag mod SSC Napoli fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Ajax blev nedlagt med 2-1. Liverpool vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede 2 uafgjort og led 1 nederlag. De scorede 8 mål, mens de samtidig indkasserede 6 mål.

Chelsea vs Liverpool – Seneste nyt

Chelsea kan have op til 3 fraværende spillere, når de på søndag skal i kamp mod Liverpool.

Edouard Mendy, Wesley Fofana og N’Golo Kanté er blandt de 3 spillere, som mangler for Chelsea den kommende søndag.

Liverpool må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele 3 har skavanker af varierende art.

Andrew Robertson, Curtis Jones, Calvin Ramsay, Jordan Henderson, Kevin Stewart, Naby Keita, Ibrahima Konaté, Caoimhin Kelleher og Alex Oxlade-Chamberlain bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Liverpool, når de drager til Stamford Bridge.

Chelsea mod Liverpool – indbyrdes historik

Chelsea har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 8 indbyrdes opgør mod Liverpool. Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 2-2 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten den kommende søndag. Liverpool vandt 3 af deres foregående 10 kampe, mens Chelsea vandt 2 sejre i 10 opgør. Liverpool kan spilles til odds 2.55 hos spilselskaberne.

Raheem Sterling har 3 mål i seks Premier League kampe for Chelsea, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Liverpool. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Roberto Firmino, der har banket 3 mål ind i Premier League.

Målene flyder rimeligt frit for Chelsea på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i 8 af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i 5 af Liverpools seneste 10 udekampe.

Der var under 2.5 mål i 3 kampe af de forgange 10 kampe mellem de to klubber her. Mens Chelsea har et gennemsnit på 1.1 mål i de opgør, har Liverpool et snit på 1.6 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst 4 gange. Der blev scoret over 2.5 mål i 7 af Chelseas sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.2 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i 8 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 2.1 mål i disse kampe.