Guardiolas gutter lammer Lampards lejesvende

Der spilles to kampe denne søndag i Premier League og den sidste af disse finder sted i London. Her tager hjemmeholdet Chelsea FC imod Manchester City på Stamford Bridge, og hjemmeholdet giver flotte 3.05 for en sejr på oddset. Gevinst til Manchester City kan til gengæld spilles til 2.25 på oddset i en kamp, hvor dommer Anthony Taylor fløjter kick off kl. 17.30.

Chelseas form er bestemt ikke prangende, og man forstår Frank Lampards forsikringer om, at holdet langt fra er nogen titelkandidat. Én sejr og tre nederlag i de seneste fem kampe er vidnesbyrd om, at de mange nye spillere er ved at lære Premier League at kende på den hårde måde. Senest skuffede The Blues med en tam indsats mod formstærke Aston Villa. Den førsteplads man indtog i løbet af efteråret er nu syv point væk.

Udeholdet har været i god form og har formået at indsætte 9 af de seneste 9 mulige point på kontoen. I fire af de seneste fem kampe i Premier League holdt de også nullet, så selvtilliden er høj hos Guardiolas tropper. Spørgsmålet er selvfølgelig, hvor truppen står efter aflysningen af årets sidste kamp i 2020. Dén kom som følge af Covid-19 udbrud i City-truppen.

Det er en meget jævnbyrdig historik, de to klubber kan fremvise mod hinanden i deres seneste 10 kampe. Af disse sejrede Chelsea fire gange, mens Manchester City vandt fem. Uafgjort er med andre ord ikke noget, de har brugt meget tid på. Fem af de to seneste dueller havde over 2.5 mål, men kun fire af de 10 havde mål af begge hold.

Chelsea vandt sidste sæsons hjemmekamp mod Manchester City, men virker ikke oppe i gear i øjeblikket. Lampards tropper ser trætte ud og mangler fantasi. Dén har man brug for, hvis Citys øjeblikkelige defensiv skal nedbrydes. Guardiola har sjældent mønstret en defensiv, som dén City praktiserer i øjeblikket. Denne får os til at læne os mod udesejren.

Flere interessante tips