Chelsea mod Manchester City – Optakt, Spilfiduser, Odds

Chelsea tager på hjemmebanen Stamford Bridge imod Manchester City, der kommer forbi den kommende søndag til et opgør i Premier League.

Chelsea er nummer 10 i tabellen med 15 point efter 11 kampe, mens Manchester City rangerer som nummer 1 med 27 point efter 11 kampe.

Selvom Chelsea halter efter Manchester City med et to-cifret antal point, vil det stadig være et selvtillidsboost af rang at slå topholdet i Premier League. Et boost der kan komme dem til god gavn i de kommende runder. Men tillader gæsterne det?

Chelsea har før kampen på søndag et godkendt snit på 1.6 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 16 gange, mens de indkasserede 11 mål. Det er lig med 1.1 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent tre gange.

Manchester City kan inden deres kommende opgave fremvise en rimeligt god målform for deres seneste ti kampe. De har et gennemsnit på 2.5 mål pr. kamp, svarende til 25 mål i alt. De måtte finde sig i otte scoringer imod, eller et snit på 0.8 pr. kamp, hvor de holdt rent bur tre gange.

Chelsea er noteret for fire sejre, og har desuden spillet tre uafgjorte, ligesom det er blevet til fire nederlag i Premier League i denne sæson.

Manchester City har endnu ikke spillet uafgjort i denne sæson i Premier League, men kan i stedet fremvise ni sejre og to nederlag.

Vores tip

  • 11 af Chelsea’s seneste 12 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • 5 af Chelsea’s seneste 6 hjemmekampe havde under 2.5 mål
  • Chelsea har ikke tabt 6 af 7 af deres seneste kampe
  • Chelsea vandt 5 af 7 af deres seneste kampe
  • Chelsea scorede i 6 af deres seneste 7 kampe
  • Manchester City scorede i 20 af deres seneste 22 kampe
  • 9 af Manchester City’s seneste 11 udekampe havde over 2.5 mål
  • Manchester City var i vandt de seneste 3 kampe i træk involveret i opgør med flere end 2.5 mål
  • Manchester City var i vandt de seneste 4 kampe i træk involveret i opgør med over 2.5 mål
  • Manchester City var i vandt de seneste 4 kampe i træk involveret i opgør med flere end 1.5 mål

Form Chelsea mod Manchester City

Chelsea har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 0-2 til Brentford. De svarede stærkt igen mod Blackburn, som blev slået 2-0, før de sejrede 1-4 over Tottenham. Chelsea var kun i stand til at vinde én af deres seneste seks ligakampe på eget græs, mens to sluttede uafgjort og de led tre nederlag. De stod selv for seks mål, men indkasserede samtidig syv.

Manchester City har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Manchester United nedlagt 0-3, hvorpå Bournemouth blev fejet til side med 6-1. Senest gik formen ud over BSC Young Boys, der blev slået med 3-0. Manchester City præsterede flotte fire sejre i deres seks udekampe i Premier League, der også gav dem nul uafgjorte og to nederlag. De smækkede 12 mål i kassen, mens de indkasserede fem.

Chelsea vs Manchester City – Seneste nyt

Chelsea kan i værste fald risikere at have hele otte spillere på fraværslisten når de på søndag igen skal i kamp. Malang Sarr behøver ikke klæde om, når Chelsea næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Armando Broja, Ben Chilwell, Romeo Lavia, Carney Chukwuemeka, Trevoh Chalobah, Christopher Nkunku, Wesley Fofana og Marcus Bettinelli er alle ude af truppen, som Chelsea tager imod Manchester City med på Stamford Bridge.

I værste fald må Manchester City finde sig i at have fem spillere ude til deres kommende duel i Premier League.

Det er navne som Sergio Gomez, Mateo Kovacic, Jack Grealish, Kevin De Bruyne og Zack Steffen, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Stamford Bridge.

Chelsea mod Manchester City – indbyrdes historik

Manchester City er ubesejret mod Chelsea i de sidste 4 indbyrdes opgør. Ikke bare vandt Manchester City deres seneste opgør mod Chelsea, de gjorde det også uden at indkassere mål undervejs mod en sikker sejr. En 1-0 sejr blev fulgt op af en gevinst på 1-0. Chelsea går til kampen mod Manchester City med en 3-0-7 statistik for deres seneste ti møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 30%.

Manchester City scorede i deres seneste 9 opgør mod Chelsea i Premier League. Af de seneste ti indbyrdes opgør mellem Chelsea og Manchester City var der gevinst på over 2.5 mål fem gange.

Chelsea mod Manchester City Spiltips

Nicolas Jackson har fire mål i seks Premier League kampe for Chelsea, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Manchester City. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Erling Haaland, der har banket fire mål ind i Premier League.

Chelsea var i stand til at vinde fire af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort tre gange. De led også tre nederlag i denne serie. Manchester City sejrede i syv af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort nul gange og led tre nederlag. Manchester City præsterede blot at holde rent bur i tre af deres seneste 10 udekampe. Chelsea formåede at holde rent bur i to af deres seneste 10 hjemmekampe på Stamford Bridge.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. Chelsea præsterede et gennemsnit på 0.8 mål, mens Manchester City landede et snit på 1.7 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen fire gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i tre af Chelseas sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.5 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i syv af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 2.3 mål i disse kampe.