Chelsea mod Manchester City – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er optræk til endnu et spændende opgør i Premier League, når Chelsea tager imod Manchester City på Stamford Bridge den kommende torsdag.

Manchester City er på udkig efter at overtage førstepladsen i Premier League, efter at have samlet 36 point sammen på deres første 16 kampe. Chelsea er 25 point efter i stillingen med 16 runder bag dem, hvilket gør dem til nummer 8 i stillingen.

Chelsea kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv 9 mål. Det er 0.9 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 4 gange.

Manchester City rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående 10 kampe. Nydelige 2.4 mål pr. kamp, 24 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 10 gange, eller 1 gange pr. kamp, hvor de præsterede 3 clean sheets.

Chelsea er noteret for 7 sejre, og har desuden spillet 4 uafgjorte, ligesom det er blevet til 5 nederlag i Premier League i denne sæson.

Manchester City kigger på 11 sejre, samt 3 uafgjorte såvel som 2 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Chelsea v Manchester City.

  • Chelsea scorede i 38 af deres seneste 40 hjemmekampe
  • 20 af Chelsea’s seneste 21 kampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 10 Chelsea hjemmekampe, har summen af mål været under 3.5
  • Chelsea har i tabte 4 af de seneste 5 kampe ikke scorede et mål
  • Chelsea har ikke tabt 12 af 14 af deres seneste hjemmekampe
  • Manchester City har ikke tabt 24 af 26 af deres seneste kampe
  • Manchester City har ikke tabt 13 af 15 af deres seneste udekampe
  • Manchester City scorede i deres seneste 9 kampe
  • 4 af Manchester City’s seneste 5 udekampe havde under 1.5 mål
  • Manchester City vandt 7 af 9 af deres seneste kampe

Form Chelsea mod Manchester City

Chelsea har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Newcastle gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 1-0. De revancherede de med en sejr på 2-0 over Bournemouth, inden de senest spillede 1-1 mod Nottingham Forrest. Chelsea vandt ingen af deres seneste seks ligakampe på Stamford Bridge, men spillede uafgjort 1 gange og led 1 nederlag. De lukkede 4 ind og scorede selv 10.

Manchester City er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 3-2 og 1-3 over Liverpool samt Leeds. Serien blev dog bremset mod Everton i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 1-1. Manchester City vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede 2 uafgjort og led 1 nederlag. De scorede 11 mål, mens de samtidig indkasserede 6 mål.

Chelsea har opnået 3 point fra deres seneste 6 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i Premier League. De vandt 0 kampe med en score på 4 mål for og 9 imod. Manchester City vandt 3 sejre i deres foregående 6 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Premier League. De scorede 15 mål og lukkede 11 ind. Dette indbragte dem 10 point.

Chelsea vs Manchester City – Seneste nyt

Chelsea kan i værste fald risikere at have hele 7 spillere på fraværslisten når de den kommende torsdag igen skal i kamp.

Edouard Mendy, Armando Broja, Ruben Loftus-Cheek, Ben Chilwell, Reece James, Wesley Fofana og N’Golo Kanté er alle ude af truppen, som Chelsea tager imod Manchester City med på Stamford Bridge.

Manchester City ser ud til at skulle se bort fra 3 spillere til truppen, som på torsdag møder Chelsea.

Det er navne som Aymeric Laporte, Ruben Dias og Julián Álvarez, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Stamford Bridge.

Chelsea mod Manchester City – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Manchester City med de tre point i en 1-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på torsdag. Chelsea går til kampen mod Manchester City med en 3-0-7 statistik for deres seneste 10 møder. Det giver en sejrs-rate på 30%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Manchester City scorede i deres seneste 7 opgør mod Chelsea i Premier League. Begge hold til at score gav kun gevinst i 4 af de foregående 10 opgør mellem Manchester City og Chelsea.

Chelsea mod Manchester City Spiltips

Det har været en strålende sæson for Erling Braut Haaland så langt, da han har formået at banke flotte 21 kugler i kassen. Formen er også anstændig med 6 garn i de seneste seks kampe, og Manchester City sætter næsen op efter flere mål fra hans fødder mod Chelsea. Det virker i hvert fald ikke som en tosset idé at holde øje med Erling Braut Haaland på oddset til komme på tavlen igen.

Chelsea vandt beskedne 6 sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne 2 gange, mens de tabte 2 kampe. Gæsterne fra Manchester City vandt 4 af deres seneste 10 udekampe, hvoraf 5 sluttede remis. De tabte desuden 1 af disse udekampe. I deres seneste 10 udekampe præsterede Manchester City 3 sejre til nul.

Der blev scoret over 2.5 mål 5 gange i de seneste 10 kampe mellem disse to klubber. Chelsea præsterede et gennemsnit på 0.8 mål, mens Manchester City landede et snit på 1.7 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen 4 gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i 3 af Chelseas sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.9 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i 5 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.8 mål i disse kampe.