Chelsea skal stoppe stimen mod Manchester United

Chelsea byder velkommen til Manchester United i Premier League på søndag på Stamford Bridge. The Blues indtager pladsen som nummer 5 i Premier League med 43 point efter 25 kampe. Manchester United er 6 point foran som nummer 2 for 25 kampe.

Chelsea i forrygende form.

Chelsea rider på toppen af en formkurve og fortsætter med at feje det meste modstand til side. Chelsea bankede Newcastle i en 2-0 gevinst, hvorefter de spillede 1-1 mod Southampton, inden de nedlagde Atletico Madrid 1-0 i Champions League i deres foregående tre kampe.

The Blues har på hjemmebane taget 4 sejre i de seneste 6 kampe siden januar. De vil uden tvivl være stærkt opsatte på, at lægge endnu flere point til totalen den kommende søndag.

The Red Devils vanskelige at nedbryde.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for Manchester United igennem de seneste ugers kampe. I deres seneste tre kampe ydmygede Manchester United Real Sociedad med 4-0 i Europa League, før de vandt en 3-1 sejr mod Newcastle for så senest at præstere en 0-0 mod Real Sociedad i Europa League .

En række stærke præstationer på udebane har set Manchester United tage 3 sejre i de seneste 6 kampe siden januar. De vil helt klart gå ind til opgøret på søndag med troen på at kunne skabe en lille overraskelse.

Chelsea vs The Red Devils h2h

Det seneste indbyrdes opgør i Premier League mellem Chelsea og Manchester United fandt sted i februar 2020. Kampen gik ikke over i historien, men gav dog en stærk gevinst på oddset via resultatet 0-0. Den seneste tids indbyrdes kampe har for det meste lagt sig til den målfattige side, da 6 af de foregående 10 kampe gik under 2.5 mål. De har spillet 10 kampe mod hinanden i de seneste sæsoner og Manchester United har en mindre mental fordel med fuld gevinst i 4 opgør. The Blues nappede alle tre point i 2 møder, mens 4 opgør sluttede uafgjort i Premier League.

  • Chelsea er ubesejret i de seneste 6 kampe i træk;
  • Chelsea er ubesejret i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • Chelsea har vundet i seneste 4 af 5 kampe;
  • I 8 of 10 seneste Chelsea kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • Manchester United er ubesejret i de seneste 5 kampe i træk;
  • Manchester United er ubesejret i de seneste 19 udebane kampe i træk;
  • Manchester United har scoret i seneste 12 af 14 kampe;
  • I 5 of 7 seneste Manchester United kampe var antal mål OVER 2.5.