Kan Manchester United lukke for Chelsea igen?

Chelsea er af bookmakerne gjort til forholdsvis klare favoritter, når de har besøg af Manchester United på søndag i Premier League. Tre point til favoritholdet betaler 1.60 i gevinst på oddset, når de tørner sammen på Stamford Bridge. The Blues lægger beslag på placeringen som nummer 1 i Premier League med 29 point for deres første 12 kampe. Differencen til Manchester United er 12 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 8 i tabellen for 12 kampe. 

Manchester United vil være super fokuserede på at lukke hullet op til førerholdet Chelsea, når de to klubber brager sammen i Premier League. Spørgsmålet er dog, om de på udebane kan komme i nærheden af at true turneringens duks. 

Chelsea oser af selvtillid inden deres kamp på søndag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste 10 kampe. Chelsea præsterede flotte 2.5 mål pr. kamp, eller sammenlagt 25 kasser. De indkasserede 4 mål, et gennemsnit på 0.4 pr. kamp med clean sheets i 6 af dem. 

Hvad målscoring angår, er Manchester United ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 14 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.4 pr. kamp. De indkasserede 19 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.9 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Chelsea v Manchester United.

  • Chelsea er ubesejret i de seneste 6 kampe i træk;
  • Chelsea er ubesejret i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • Chelsea har vundet i seneste 5 af 6 kampe;
  • Chelsea har scoret i seneste 16 af 18 kampe.
  • Manchester United har tabt i seneste 4 af 5 kampe;
  • Manchester United har indkasseret mål i seneste 15 af 17 kampe;
  • I 3 of 5 seneste Manchester United kampe var antal mål OVER 3.5;
  • Manchester United har scoret i de seneste 8 udebane kampe i træk.

Form Chelsea mod Manchester United

Chelsea bøjer sig ikke.

Manchester United går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. Chelsea er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 1-1 mod Burnley, før de bankede Leicester med 3-0. Senest blev Juventus nedlagt i en 4-0 sejr.

Manchester United fortsat skidt kørende.

Chelsea går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. Manchester United har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 0-2 af Manchester City. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 4-1 til Watford, for så at svare igen med en 0-2 sejr over Villarreal.

Med Chelsea i rigtig god form i de senere uger, hvor Manchester United ikke har leveret overbevisende, er et spil på The Blues det oplagte valg. Bookmakerne giver Chelsea 63% chance for at tage tre point mod Manchester United. Det svarer til, at man får 1.60 på oddset for sejr til Chelsea, mens uafgjort giver 4.10 gange igen. En væddemål på en udesejr til Manchester United betaler dig pengene 5.80 gange igen på oddset.

Chelsea v Manchester United Indbyrdes historik

Det seneste indbyrdes opgør i Premier League mellem Chelsea og Manchester United fandt sted i outubro 2020. Kampen gik ikke over i historien, men gav dog en stærk gevinst på oddset via resultatet 0-0. Bookmakerne har Chelsea som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.60, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Chelsea 63% chance for at banke Manchester United. En pointdeling betaler 4.10 i gevinst på oddset, hvor imod Manchester United udbetaler 5.80 i gevinst på oddset for en sejr. Chelsea går ind til opgøret med en historik mod Manchester United, der siger 2-4-4 for deres seneste 10 kampe i Premier League. I de foregående 10 kampe mellem Chelsea og Manchester United bød 4 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 3 af de 10 kampe.

Stilling i Premier League

Hold øje med…

Hold øje med Reece James når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 3 gange i seks kampe for Chelsea, mens sæsontotalen læser 4 kasser lige nu.

Bruno Fernandes har stået det rette sted 4 gange i seks kampe for Manchester United, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 4 mål.