Chelsea mod Manchester United – Optakt, Spilfiduser, Odds

Chelsea nyder godt af hjemmebanefordel, når gæsterne fra Manchester United kommer forbi på torsdag til et opgør i Premier League. Hjemmeholdet vil forsøge at udnytte den fordel.

Chelsea og Manchester United er tilsyneladende ekstremt påpasselige med at blotte sig for modparten, når de brager sammen. Over halvdelen af deres seneste 10 møder sluttede uafgjort, og hvem siger, der kommer en afgørelse i deres kommende Premier League duel?

Chelsea har spandevis af selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp den kommende torsdag Deres seneste ti kampe kastede fornemme to mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 20 garn. De lukkede 19 mål ind i samme tidsrum, et snit på 1.9 pr. kamp med clean sheets i en af dem.

Manchester United har stået for 1.9 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på torsdag. De scorede 19 mål selv, men tillod også 15 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.5 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur to gange.

Chelsea er noteret for 11 sejre, og har desuden spillet syv uafgjorte, ligesom det er blevet til ti nederlag i Premier League i denne sæson. Chelsea har ikke holdt rent bur i deres seneste 7 kampe på stribe.

Manchester United kigger på 15 sejre, samt tre uafgjorte såvel som 11 nederlag i Premier League. Manchester United bragte sig på måltavlen i deres seneste 11 kampe i træk.

Vores tip

  • I 9 af de seneste 10 kampe Chelsea har spillet i Premier League, har begge hold scoret
  • Chelsea scorede i deres seneste 11 kampe i Premier League
  • I 8 af de seneste 9 kampe Chelsea har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Chelsea i 18 af de seneste 20 kampe i Premier League
  • Chelsea har ikke tabt 12 af 14 af deres seneste hjemmekampe
  • Manchester United scorede i deres seneste 13 kampe
  • Manchester United scorede i deres seneste 10 kampe i Premier League
  • 9 af Manchester United’s seneste 10 kampe i Premier League havde over 2.5 mål
  • I 8 af de seneste 10 kampe Manchester United har spillet i Premier League, har begge hold scoret
  • I de seneste 5 udekampe i træk Manchester United har spillet i Premier League, har begge hold scoret

Form Chelsea mod Manchester United

Chelsea er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 3-2 og 4-2 over Newcastle samt Leicester. Serien blev dog bremset mod Burnley i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 2-2. Chelsea nappede fire sejre i deres seneste seks hjemmekampe, der kastede en uafgjort af sig samt en nederlag. De indkasserede ni mål og scorede selv 12.

Manchester United har været godt organiserede i deres seneste tre kampe, som sammenlagt kastede fem point af sig. De lagde ud med at banke Everton med 2-0 før de lod sig nøje med det ene point i en 2-2 kamp mod Liverpool. Deres seneste opgave indbragte endnu engang uafgjort, da de spillede 1-1 mod Brentford. Manchester United vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede en uafgjort og led to nederlag. De scorede 11 mål, mens de samtidig indkasserede 11 mål.

Chelsea opnåede en sejre og syv point i de seneste otte kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede 14 gange i disse kampe, men lukkede også selv 16 ind.

Chelsea vs Manchester United – Seneste nyt

Chelsea kan i værste fald risikere at have hele syv spillere på fraværslisten når de den kommende torsdag igen skal i kamp.

Benoit Badiashile, Romeo Lavia, Lesley Ugochukwu, Marc Cucurella, Robert Sánchez, Reece James og Wesley Fofana er blandt de syv spillere, som mangler for Chelsea på torsdag.

Manchester United må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele syv har skavanker af varierende art. Andre Onana og Amad Diallo har samlet for mange kort sammen og må derfor sidde over i den næste Manchester United-kamp på grund af karantæne.

Det er navne som Luke Shaw, Lisandro Martinez, Aaron Wan-Bissaka, Anthony Martial, Mason Mount, Antony og Tyrell Malacia, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Stamford Bridge.

Chelsea mod Manchester United – indbyrdes historik

Manchester United har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 14 indbyrdes opgør mod Chelsea. Med sejre på 2-1 og 4-1 i deres seneste to opgør mod Chelsea ser Manchester United uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. Chelsea går til kampen mod Manchester United med en 0-6-4 statistik for deres seneste ti møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 0%.

I de seneste 5 opgør i Premier League imellem Chelsea og Manchester United var begge hold på måltavlen. Begge hold scorede i seks af de seneste ti kampe mellem Chelsea og Manchester United.

Chelsea mod Manchester United Spiltips

Det kører udmærket for Cole Palmer, som står noteret for 13 kasser i løbet af denne sæson. Han fandt vej til netmaskerne fire gange i hans seneste seks kampe, så Chelsea håber helt sikkert, at han ifører sig målstøvlerne igen mod Manchester United på torsdag. Det virker som et fornuftigt valg at gå med Cole Palmer til at finde vej til netmaskerne her.

Chelsea var i stand til at vinde seks af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort to gange. De led også to nederlag i denne serie. Manchester United sejrede i seks af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort en gange og led tre nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Chelsea på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i syv af Manchester Uniteds seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i tre kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Chelsea præsterede et gennemsnit på 0.6 mål, mens Manchester United snittede 1.6 mål i disse. Begge hold scorede seks gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i otte af Chelseas sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.3 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i syv af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 2.1 mål i disse kampe.