Chelsea mod Manchester United – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er mere end point på spil, når Chelsea tørner sammen med rivaler Manchester United i et derby Premier League den kommende lørdag på Stamford Bridge.

Den nuværende forskel i Premier League stillingen mellem disse to hold, der tørner sammen på Stamford Bridge den kommende lørdag på ét beskedent point.

Chelsea og Manchester United er tilsyneladende ekstremt påpasselige med at blotte sig for modparten, når de brager sammen. Over halvdelen af deres seneste 10 møder sluttede uafgjort, og hvem siger, der kommer en afgørelse i deres kommende Premier League duel?

Chelsea kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.5 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 15 gange og indkasserede selv 10 mål. Det er 1 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 4 gange.

Manchester United er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 15 mål, mens Manchester United præsterede 4 “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.5 mål pr. kamp.

Chelsea har vundet 6 sejre, mens de har spillet 2 uafgjorte og tabte desuden 2 kampe gange i denne sæson i Premier League. Chelsea tabte ingen af deres foregående 5 kampe.

Manchester United har indtil videre præsteret 6 sejre og 1 uafgjorte samt 3 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Chelsea v Manchester United.

  • Chelsea scorede i deres seneste 35 hjemmekampe
  • I 9 af de seneste 11 hjemmekampe Chelsea har spillet, har begge hold scoret
  • Chelsea har ikke tabt 11 af 12 af deres seneste hjemmekampe
  • Chelsea vandt deres seneste 5 kampe
  • Chelsea scorede i 12 af deres seneste 14 kampe
  • Manchester United vandt 7 af 9 af deres seneste udekampe
  • Manchester United har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste kampe
  • I de seneste 3 udekampe i træk Manchester United har spillet, har begge hold scoret
  • Manchester United scorede i 8 af deres seneste 9 udekampe
  • Manchester United scorede i 9 af deres seneste 11 kampe

Form Chelsea mod Manchester United

Chelsea er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 0-2 og 0-2 over AC Milan samt Aston Villa. Serien blev dog bremset mod Brentford i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 0-0. Chelsea blev nævnt blandt medalje-kandidaterne i denne Premier League sæson, og de holder stadig kursen. Chelsea vandt fire af deres seneste seks hjemmekampe i Premier League, hvori de også spillede uafgjort 2 gange og led 0 nederlag. De scorede 12 mål og lukkede 6.

Manchester United virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Omonia Nicosia, der blev nedlagt 1-0. Herefter spillede de 0-0 mod Newcastle, hvorpå Tottenham blev besejret 2-0. Manchester United blev nævnt blandt medalje-kandidaterne i denne Premier League sæson, og de holder stadig kursen. Manchester United vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede 0 uafgjort og led 3 nederlag. De scorede 7 mål, mens de samtidig indkasserede 12 mål.

Chelsea opnåede 1 point fra deres foregående 1 kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt 0 sejre med 2 mål scoret og 2 indkasseret. Manchester United har en overlegen historik for deres seneste 4 kampe mod hold fra top seks. De opnåede 7 point, flere end nogen anden mod top seks hold i Premier League. De vandt 2 sejre, mens de scorede 8 og indkasserede 7 mål.

Chelsea vs Manchester United – Seneste nyt

Chelsea kan have op til 3 fraværende spillere, når de den kommende lørdag skal i kamp mod Manchester United.

Reece James, Wesley Fofana og N’Golo Kanté er alle ude af truppen, som Chelsea tager imod Manchester United med på Stamford Bridge.

Manchester United ser ud til at skulle se bort fra 5 spillere til truppen, som på lørdag møder Chelsea.

Anthony Martial, Aaron Wan-Bissaka, Harry Maguire, Donny van de Beek og Brandon Williams bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Manchester United, når de drager til Stamford Bridge.

Chelsea mod Manchester United – indbyrdes historik

Chelsea har ikke vundet en eneste af de seneste 9 opgør mod rivalerne Manchester United. Det seneste indbyrdes opgør i Premier League mellem Chelsea og Manchester United fandt sted i abril 2022. Kampen gik ikke over i historien, men gav dog en stærk gevinst på oddset via resultatet 1-1. Bookmakerne har Chelsea som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 2.05, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Chelsea49% chance for at banke Manchester United. En pointdeling betaler 3.65 i gevinst på oddset, hvor imod Manchester United udbetaler 3.59 i gevinst på oddset for en sejr. Chelsea vandt 1 af deres foregående 10 kampe mod Manchester United, mens sidstnævnte vandt 4 af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.65 i skrivende stund.

I de seneste 10 indbyrdes opgør mellem Chelsea og Manchester United fandt begge vej til netmaskerne 5 gange.

Chelsea mod Manchester United Spiltips

Kai Havertz har været den bedste målskytte i Premier League for hjemmeholdet med 2 mål på det seneste. Chelsea satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Manchester United kigger til gengæld mod Antony i håb om, at han kan udvide totalen på 3 mål i hans seneste kampe i Premier League.

Chelsea høstede tre point i 6 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 3 gange og led 1 nederlag i denne serie. Manchester United sikrede sig 7 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 0 gange samt 3 nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Chelsea på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i 8 af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i 3 af Manchester Uniteds seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 3 kampe af de seneste 10 kampe mellem disse to hold. Chelsea præsterede et gennemsnit på 0.7 mål, mens Manchester United snittede 1.3 mål i disse. Begge hold scorede 5 gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i 5 af Chelseas sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.6 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret mere end 2.5 mål i 4 af de seneste 10 kampe, som Manchester United spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.7 mål undervejs i processen.