Chelsea går efter fjerdepladsen mod Newcastle

Det ligner en vanskelig opgave at opbygge en sag på vegne af Newcastle mandag den 15. kl. 21:00 på Stamford Bridge i Premier League. Alt andet end hjemmesejr til Chelsea vil være en overraskelse. The Blues er placeret som nummer 5 i tabellen med 39 point efter 23 kampe. Newcastle indtager en 17. plads i stillingen med 25 point.

Chelsea på fortsat vinderkurs.

The Blues er i godt humør, eftersom de seneste uger har givet dem et godkendt udbytte på 16 point ud af 18 mulige. I deres tre foregående kampe sikrede Chelsea sig en 1-0 sejr mod Tottenham, hvorefter de tog en 2-1 sejr mod Sheffield United for senest at sikre en 1-0 sejr mod Barnsley i FA Cup.

Chelsea har leveret som forventet med 3 sejre i de seneste 6 hjemmekampe siden december. Derfor er de selvfølgelig også bookmakernes store favorit til at sikre tre point på mandag.

Newcastle drømmer om mere.

Newcastle har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. Newcastle sikrede sig en komfortabel 2-0 udesejr over Everton, hvorefter de led et 2-1 nederlag mod Crystal Palace, inden de besejrede Southampton 3-2 i deres foregående tre kampe.

Ovenpå elendige 1 sejr og 5 nederlag i de seneste 6 kampe ude, får Newcastle rigeligt at se til med at undgå at få ørerne i maskinen den kommende mandag.

Chelsea vs The Magpies h2h

The Magpies trak det korteste strå, da Chelsea vandt en 2-0 sejr i deres seneste møde i Premier League. Resultatet var revanche for den 1-0 sejr The Magpies noterede sig i den omvendte kamp. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 6 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. Alt i alt har Chelsea haft godt styr på Newcastle igennem et par sæsoner med en 7-1-2 fordel i Premier League inden deres kommende møde.

  • Chelsea har vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • Chelsea er ubesejret i de seneste 4 kampe i træk;
  • I 6 of 8 seneste Chelsea kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Chelsea har scoret i seneste 9 af 11 kampe.
  • Newcastle har tabt i seneste 5 af 6 udebane kampe;
  • Newcastle har indkasseret mål i seneste 11 af 13 kampe;
  • I 4 of 6 seneste Newcastle kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Newcastle har scoret i seneste 4 af 6 kampe.

Chelsea er favoritter hos bookmakerne er til at vinde deres kommende kamp. Der er 1.25 på oddset for en hjemmesejr, hvilket svarer til, at spilselskaberne giver Chelsea 80% chance for en sejr. Ønsker du at placere dit væddemål på uafgjort, kan du få 6.00 på oddset, hvorimod Newcastle giver 12.00 gange pengene retur.

Spilselskaberne lader til at mene, at denne kamp kommer til at byde på mange mål. Et væddemål på over 2.5 mål giver 1.62 på oddset, hvilket svarer til 62% chance for mindst 3 mål. Foretrækker man at gå den modsatte vej, kan under 2.5 mål spilles til 2.40 på oddset.

Statistics