Chelsea mod Newcastle Utd i Premier League runde 29 – optakt, odds og spilfiduser

Chelsea skal teste formen af mod Newcastle Utd den kommende søndag, når de mødes i Premier League på Stamford Bridge. Det lugter af tre point til førstnævnte, som sigter imod at konsolidere sig i toppen. Sidstnævnte har dog næppe planer om at overgive sig frivilligt, og point her kan give et stærkt boost til selvtilliden.

Chelsea er placeret som nummer 3 i tabellen med 56 point efter 27 kampe. Newcastle Utd ligger på en placering som nummer 14 i stillingen med 31 point ovenpå deres 27 opgør.

I deres nuværende form vil Chelsea sætte næsen op efter at holde momentum ved lige, når de går ind til kampen mod Newcastle Utd.

Chelsea har før opgøret på søndag et anstændigt gennemsnit på 1.7 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 17 mål samtidig med, at de indkasserede 7 mål. Det kaster et gennemsnit på 0.7 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 4 gange.

Hvad målscoring angår, er Newcastle Utd ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 14 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.4 pr. kamp. De indkasserede 10 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 3 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Chelsea v Newcastle Utd.

 • Chelsea scorede i 33 af deres seneste 35 kampe
 • Chelsea har ikke tabt 24 af 26 af deres seneste hjemmekampe
 • Chelsea vandt 8 af 9 af deres seneste kampe
 • I 3 af de seneste 4 hjemmekampe Chelsea har spillet, har begge hold scoret
 • Newcastle vandt 6 af 7 af deres seneste kampe
 • Newcastle scorede i deres seneste 8 kampe
 • Der er scoret imod Newcastle i 11 af de seneste 13 udekampe
 • Chelsea har har ikke tabt i 18 af 19 seneste hjemmekampe mod Newcastle
 • Chelsea har vandt i de 8 hjemme seneste kampe i træk mod Newcastle
 • Chelsea har scorede i 17 af de senest 19 hjemmekampe mod Newcastle
 • I de seneste 8 Chelsea kampe mod Newcastle var summen af mål under 3.5
 • I 20 ud af 22 seneste Chelsea kampe mod Newcastle var antallet af mål over 1.5

Form Chelsea mod Newcastle Utd

Chelsea bøjer sig ikke

Chelsea er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende søndag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Luton nedlagt 3-2, hvorefter det blev 4-0 mod Burnley. Senest måtte også Norwich bøje sig i et 3-1 nederlag.

Newcastle Utd på fortsat vinderkurs

Newcastle Utd har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Brentford nedlagt 0-2, hvorpå Brighton blev fejet til side med 2-1. Senest gik formen ud over Southampton, der blev slået med 1-2.

Chelsea v Newcastle Utd Indbyrdes historik

Newcastle Utd endte nærmest med at tigge om nåde, de seneste gange de stod overfor Chelsea i Premier League. Sidstnævnte leverede noget der tenderede en fodboldlektion i sejre på henholdsvis 3-0 og 2-0. Bookmakerne giver Chelsea 77% chance for at tage tre point mod Newcastle Utd. Det svarer til, at man får 1.30 på oddset for sejr til Chelsea, mens uafgjort giver 5.50 gange igen. En væddemål på en udesejr til Newcastle Utd betaler dig pengene 11.00 gange igen på oddset. Chelsea møder Newcastle Utd med en historik imellem klubberne, der siger 8-0-2 for deres seneste 10 kampe i Premier League. I de foregående 10 kampe mellem Chelsea og Newcastle Utd bød 6 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 4 af de 10 kampe.

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan Chelsea og Newcastle Utd hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 29. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på søndag på Stamford Bridge i vente.

Topscorer i form

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Mason Mount. Han har vist flaget for Chelsea med 8 mål for sæsonen og stod desuden for 4 i de seneste seks kampe i alle turneringer.

Newcastle Utd har til gengæld forhåbninger om, at Joseph Willock kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 2 mål i de seneste seks kampe.