Chelsea skal forsvare udebanemål mod Real Madrid

Chelsea brager ind i Real Madrid med kick off på onsdag på Stamford Bridge. Det er returkampen i semifinalen i Champions League. Slutresultatet lød på 1-1 efter den første interessante duel.

Selvom kun ét nederlag i 6 kampe i Champions League langtfra er nogen katastrofe, ville Chelsea sikkert have ønsket, de havde præsteret mere end 3 sejre. Real Madrid går ind til kampen som ubesejrede i deres seneste 6 Champions League kampe. De har bestemt ikke i sinde at lade Chelsea slutte denne stime.

  • I 6 of 8 seneste Chelsea kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Chelsea har scoret i seneste 10 af 12 kampe;
  • I 6 seneste Chelsea kampe i træk var antal mål UNDER 3.5.
  • Real Madrid er ubesejret i de seneste 6 kampe i træk;
  • Real Madrid har scoret i seneste 16 af 18 kampe;
  • I 6 of 8 seneste Real Madrid kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • I 4 seneste Real Madrid udebane kampe i træk var antal mål UNDER 3.5.

Lineup

Selected best tips from our partner

Form

The Blues inde i god stime.

The Blues vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. Resultaterne for de foregående tre kampe siger, at Chelsea sikrede sig en 1-0 sejr mod West Ham, hvorefter de noterede en 1-1 uafgjort mod Real Madrid i Champions League for senest at agere den ene part i en 2-0 sejr mod Fulham.

Chelsea formåede at kæmpe sig igennem kvartfinalen mod FC Porto, selvom de tabte den ene kamp. En sejr i den anden duel sendte Chelsea videre med en samlet målscore på 2-1.

Real Madrid vanskelige at nedbryde.

Real Madrid har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. Deres seneste tre kampe gav først Real Madrid en 0-0 uafgjort mod Real Betis, herefter fulgte i en 1-1 uafgjort mod Chelsea i Champions League, mens de i den seneste kamp sikrede sig en komfortabel 2-0 hjemmesejr over Osasuna.

Real Madrid fulgte op på deres hidtidige gode resultater i turneringen ved at slå Liverpool ud. I kvartfinalen sikrede de videre avancement med en sejr og en uafgjort samt en samlet målscore på 3-1.

Head-2-Head

Der var gevinst på oddset, hvis du satsede på uafgjort, da Chelsea senest mødte Real Madrid på Alfredo Di Stefano. Ingen af de to klubber formåede nemlig at gribe overtaget i kampen, der emmede ud i en 1-1.

Full Time Betting

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: The Blues giver 2.25 for en sejr, uafgjort betaler 3.25 retur, mens Real Madrid giver 3.50 på oddset.

BTTS

Hvis man kigger på oddsene fra bookmakerne på denne kamp, ligger chancen for at se mål fra begge hold (BTTS) på 53%. Det svarer til, at du henter 1.90 på oddset, hvis du ønsker at spille begge hold til at score. Foretrækker du at spekulere i det modsatte udfald, at mindst ét hold præsterer et rent bur, er der 1.87 på oddset.

Over/Under Betting

Bookmakerne har en tro på, at det kan blive målrigt i denne kamp og tilbyder 2.25 på oddset for over 2.5 mål. Det svarer til 44% chance for mindst tre mål i denne duel. Hvis du foretrækker et spil på få mål, kan du hente 1.65 på oddset for under 2.5 mål.