Chelsea mod Real Madrid – Optakt, Spilfiduser, Odds

Det er tid til at finde ud af, hvem der skal videre til næste runde af Champions League. Real Madrid og Chelsea mødes til deres returkamp på Stamford Bridge på tirsdag med et 2-0 resultat fra den første kamp at se tilbage på.

Selvom de langtfra er sikre endnu, må Real Madrid være i optimistisk humør oven på den første kamp, der indbragte en sikker 2-0 sejr. Det er et stærkt resultat at have i ryggen før returkampen mod Chelsea, der virkelig skal på hårdt arbejde nu.

Chelsea står over for en alvorlig opgave i forhold til at vende det samlede resultat på hovedet efter nederlaget på 2-0 i den første duel. De skal vinde med to overskydende mål for bare for at fremtvinge forlænget spilletid, og mod Real Madrid virker det som en alt for stor opgave. Men hjemmeholdet giver sig selvfølgelig ikke uden kamp.

Chelsea v Real Madrid statistik og historik

Bookmakerne vurderer de to klubber til at være mere eller mindre jævnbyrdige på betting markedet. En satsning på Chelsea betaler 2.88 igen på oddset, da spilselskaberne anser Chelsea for at have 35% chance for at slå Real Madrid. Foretrækker du et væddemål på uafgjort, er der odds 3.50, mens udesejr til Real Madrid giver 2.40 på oddset.

Chelsea kommer til deres næste Champions League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.5 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 15 gange og indkasserede selv ni mål. Det er 0.9 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur tre gange.

Real Madrid går ind til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående ti opgør. Nydelige 2.4 mål pr. kamp, 24 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net otte gange, eller 0.8 gange pr. kamp, hvor de præsterede fem clean sheets.

 • 21 af Chelsea’s seneste 23 hjemmekampe havde under 3.5 mål
 • 13 af Chelsea’s seneste 15 kampe havde under 2.5 mål
 • 11 af Chelsea’s seneste 12 hjemmekampe havde under 2.5 mål
 • 14 af Chelsea’s seneste 16 kampe havde under 3.5 mål
 • Chelsea har i tabte 3 af de seneste 4 kampe ikke scorede et mål
 • Real Madrid scorede i 22 af deres seneste 24 udekampe
 • Real Madrid har i vandt 3 af de seneste 4 kampe ikke indkasseret et mål
 • Real Madrid scorede i 13 af deres seneste 15 kampe
 • Real Madrid har ikke tabt 7 af 9 af deres seneste udekampe
 • 4 af Real Madrid’s seneste 5 kampe havde over 2.5 mål
 • Chelsea har scoret imod i de seneste 3 kampe i træk de har spillet mod Real Madrid
 • Chelsea har scorede i 4 af de senest 5 kampe mod Real Madrid

Odds til kampen mellem Chelsea og Real Madrid leveres af Bet365. For a full list of odds for the match visit Bet365.com

Odds på kampen: Chelsea (2.88) | Uafgjort (3.50) | Real Madrid (2.40)

Over/Under mål (O/U): Under 2.5 (1.91) | Over 2.5 (1.91)

Begge hold til at score (O/U): BTTS Nej (2.05) | BTTS Nej (1.70)

Brug for lidt ekstra midler til Chelsea mod Real Madrid? Få et risikofrit væddemål her

Chelsea vs Real Madrid – Seneste nyt

Chelsea kan i værste fald risikere at have hele ti spillere på fraværslisten når de på tirsdag igen skal i kamp.

Pierre-Emerick Aubameyang, Edouard Mendy, Raheem Sterling, Christian Pulisic, Armando Broja, Ruben Loftus-Cheek, Ben Chilwell, Reece James, Wesley Fofana og N’Golo Kanté er alle ude af truppen, som Chelsea tager imod Real Madrid med på Stamford Bridge.

I værste fald må Real Madrid finde sig i at have fem spillere ude til deres kommende duel i Champions League.

David Alaba, Aurelien Tchouameni, Alvaro Odriozola, Daniel Carvajal og Mariano Diaz bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Real Madrid, når de drager til Stamford Bridge.

Lineup Chelsea vs Real Madrid

Form Chelsea mod Real Madrid

Chelsea har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 1-0 af Wolverhampton, før Real Madrid satte sig igennem med 2-0. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Brighton, der satte sig igennem med 1-2.

Real Madrid har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 2-3 til Villarreal. De svarede stærkt igen mod Chelsea, som blev slået 2-0, før de sejrede 0-2 over Cadiz.

Chelsea mod Real Madrid – indbyrdes historik

I skrivende stund kan en hjemmesejr til Chelsea spilles til 2.88, mens bedste odds på uafgjort er 3.50. Endelig kaster en udesejr til Real Madrid 2.40 af sig på oddset.

Chelsea høstede tre point i tre af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led fire nederlag i denne serie. Real Madrid sikrede sig syv sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt to nederlag. Chelsea præsterede at åbne scoringen ikke færre end seks gange i deres seneste 10 kampe på eget græs. Gæsterne fra Real Madrid præsterede noget lignende ved at score åbningsmålet i syv af deres seneste 10 udekampe.

Chelsea mod Real Madrid – Formstærke spillere

Hold godt øje med Raheem Sterling, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten to gange på det seneste for Chelsea. For gæsterne præsterede Karim Benzema fire mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.