Tottenham gæster Chelsea

147. gange tidligere har Tottenham og Chelsea kæmpet om prestige og point og søndag aften gør de det igen. The Blues åbner dørene på Stamford Bridge for at tage imod Spurs i en kamp, hvor Paul Tierney har fået æren af at passe fløjten. Oddset på hjemmesejren til Chelsea ligger i 2.08, mens et spil på to-tallet giver 3.70 på oddset.

64 sejre har Chelsea indfanget igennem tiderne, mens Tottenham er noteret for 48, så det er Frank Lampards tropper, der har “the upper hand”. Det var dog Tottenham, der trak sig sejrrigt ud af sæsonens første opgør, da de vandt efter straffespark i et opgør på Tottenham Hotspur Stadium i Liga Cup.

Når det kommer til Premier League, har Chelsea dog styret begivenhederne med sejre i de tre seneste opgør og i fire af de seneste fem hjemmekampe. Eleven Lampard uddelte lektioner til Mester Mourinho med sejre i begge ligakampe i sidste sæson.

Trods deres mange tidligere opgør, er det meget sjældent, at en vinder af internt opgør har kunnet besætte førstepladsen med en sejr, men det kan blive tilfældet søndag aften. Begge går ind til kampen i fremragende form, og meget lidt synes at skille parterne netop nu. Lampards tropper synes dog ekstremt fint indstillet netop nu, de har to dages længere hvilepause, og har desuden bare en smule flere strenge at spille på. Vi hælder til et-tallet.

Leo Vegas har et Super tilbud på kampen. Vælg selv din vinder og få odds 10.00 på en sejr til enten Chelsea eller Tottenham. Klik på nedenstående billede hvis du gerne vil gøre brug af dette fantastiske tilbud.

Flere interessante tips