Chelsea mod Tottenham i Premier League runde 23 – optakt, odds og spilfiduser

En placering i top 4 er på spil for begge parter, når Chelsea får besøg af Tottenham på Stamford Bridge. Der er med andre ord vigtige point på spil i deres duel i Premier League på søndag.

The Blues indtager en plads som nummer 3 i tabellen med 44 point efter 23 kampe. På de 23 runder Tottenham har afviklet, har de indsamlet 36 point og ligger nummer 5 i stillingen.

Lidt for mange uafgjorte kampe har bremset Chelsea i deres fremdrift på det seneste. Den forestående opgave mod The Lilywhites ligner dog en pæn mulighed at bytte ét point ud med tre.

Når det kommer til mål, er Chelsea ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 15 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.5 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 13 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.3 pr. kamp med 1 clean sheets undervejs.

Tottenham kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.7 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel den kommende søndag. De lavede selv 17 garn i takt med, at de måtte finde sig i 9 mål imod. Det giver et snit på 0.9 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 5 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Chelsea v Tottenham.

 • Chelsea har ikke tabt 24 af 26 af deres seneste kampe
 • Chelsea scorede i 24 af deres seneste 26 kampe
 • I 8 af de seneste 10 hjemmekampe Chelsea har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod Chelsea i 8 af de seneste 10 hjemmekampe
 • Tottenham har ikke tabt 7 af 9 af deres seneste kampe
 • Tottenham scorede i 7 af deres seneste 9 kampe
 • Chelsea har har ikke tabt i 21 af 22 seneste hjemmekampe mod Tottenham
 • Chelsea har scorede i 14 af de senest 16 hjemmekampe mod Tottenham
 • I 9 ud af 11 seneste Chelsea kampe mod Tottenham var antallet af mål under 3.5
 • I 7 ud af 9 seneste Chelsea hjemmekampe mod Tottenham var antallet af mål over 2.5
 • Chelsea har vandt i 5 af 6 seneste kampe mod Tottenham

Form Chelsea mod Tottenham

Chelsea fortsætter pointhøsten.

De seneste tre kampe har for Chelsea givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Tottenham med 1-0, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 1-0 mod Manchester City. Deres seneste opgør, mod Brighton, indbragte et point i en1-1 kamp.

Spurs drømmer om mere.

Tottenham har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Morecambe med 3-1. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 0-1 mod Chelsea. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 2-3 over Leicester.

Chelsea v Tottenham Indbyrdes historik

Spurs formåede ikke til at slippe igennem defensiven hos Chelsea i deres seneste møde i Premier League. Sidstnævnte endte med at tage alle tre point via henholdsvis 3-0 og 1-0 sejre. Chelsea går ind til opgøret med en historik mod Tottenham, der siger 6-1-3 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Af de seneste 10 kampe mellem Chelsea og Tottenham kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 5 gange. Desuden scorede begge hold mål i 4 af disse 10 møder.

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan Chelsea og Tottenham hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 23. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på søndag på Stamford Bridge i vente.

Formstærk måltyv

Hold øje med Mason Mount når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 2 gange i seks kampe for The Blues, mens sæsontotalen læser 7 kasser lige nu.

Heung-Min Son har stået det rette sted 3 gange i seks kampe for The Lilywhites, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 8 mål.