Chelsea mod Tottenham – Optakt, Spilfiduser, Odds

Når Tottenham kommer til Stamford Bridge til et opgør i Premier League på torsdag, håber Chelsea at kunne udnytte hjemmebanen til deres fordel.

Tottenham kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.8 scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel den kommende torsdag. De lavede selv 18 garn i takt med, at de måtte finde sig i 17 mål imod. Det giver et snit på 1.7 pr. kamp, hvori de klarede rent bur en gange.

Chelsea har vundet 13 sejre, mens de har spillet ni uafgjorte og tabte desuden 11 kampe i denne sæson i Premier League. Chelseas seneste 8 kampe bød på mere end 3.5 mål.

Tottenham har indtil videre præsteret 18 sejre og seks uafgjorte samt ni nederlag i Premier League. Tottenham lukkede mål ind i deres seneste 6 kampe i træk.

Vores tip

  • 11 af Chelsea’s seneste 12 kampe i Premier League havde over 3.5 mål
  • 14 af Chelsea’s seneste 16 kampe i Premier League havde over 2.5 mål
  • 10 af Chelsea’s seneste 11 kampe havde over 3.5 mål
  • Chelsea scorede i 21 af deres seneste 23 kampe i Premier League
  • Chelsea var i vandt 5 af de seneste 6 hjemme kampe involveret i opgør, hvor der blev scoret over 4.5
  • Tottenham scorede i 42 af deres seneste 44 kampe i Premier League
  • 21 af Tottenham’s seneste 23 kampe i Premier League havde over 2.5 mål
  • Tottenham scorede i 23 af deres seneste 25 udekampe
  • Der er scoret imod Tottenham i 21 af de seneste 23 kampe i Premier League
  • 10 af Tottenham’s seneste 11 kampe havde over 2.5 mål

Form Chelsea mod Tottenham

Bare ét point forhindrer Chelsea i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 1-0 og 5-0 mod Manchester City og Arsenal. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 2-2 mod Aston Villa. Chelsea præsterede fire sejre i deres foregående seks kampe hjemme på Stamford Bridge. De spillede uafgjort en gang og led en nederlag, mens de indkasserede 11 og scorede 18 mål.

Tottenham har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe, der ellers startede med en sejr. Mod Nottingham Forrest satte de sig igennem med 3-1, før Newcastle viste sig for stærke og sejrede 4-0. Også deres seneste opgave efterlod dem tomhændede, da Tottenham gik ned 2-3 mod Arsenal. Tottenham kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort tre gange og led to nederlag. De indkasserede 12 mål og scorede selv ni.

Chelsea har opnået 15 point fra deres seneste 15 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i Premier League. De vandt tre kampe med en score på 25 mål for og 35 imod. Tottenham vandt seks sejre i deres foregående 15 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Premier League. De scorede 30 mål og lukkede 26 ind. Dette indbragte dem 22 point.

Chelsea vs Tottenham – Seneste nyt

Chelsea kan i værste fald risikere at have hele syv spillere på fraværslisten når de på torsdag igen skal i kamp.

Benoit Badiashile, Romeo Lavia, Lesley Ugochukwu, Marc Cucurella, Robert Sanchez, Reece James og Wesley Fofana er blandt de syv spillere, som mangler for Chelsea den kommende torsdag.

Tottenham ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som på torsdag møder Chelsea. Blandt de fraværende spillere i Tottenham-truppen, er Yves Bissouma i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Ryan Sessegnon, Manor Solomon og Alfie Whiteman, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Stamford Bridge.

Chelsea mod Tottenham – indbyrdes historik

Chelsea har trukket sig sejrrigt ud af 5 af de seneste 7 indbyrdes opgør mod Tottenham. Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 1-4 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten den kommende torsdag. Chelsea har generelt overtaget mod Tottenham,, og kan fremvise en nydelig 7-2-1 historik før deres næste interne duel. Bookmakernes bedste odds for en hjemmesejr er 2.15.

I tre af de tidligere ti kampe mellem Chelsea og Tottenham scorede begge hold.

Chelsea mod Tottenham Spiltips

Det har været en god sæson for Stamford Bridge, der lige nu står på 20 mål i ligaen og Chelsea håber på skarpretteren igen, når de møder Tottenham.

Chelsea vandt beskedne seks sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne to gange, mens de tabte to kampe. Gæsterne fra Tottenham vandt to af deres seneste 10 udekampe, hvoraf fire sluttede remis. De tabte desuden fire af disse udekampe. Målene flyder rimeligt frit for Chelsea på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i syv af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i seks af Tottenhams seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i fire kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Chelsea præsterede et gennemsnit på 1.8 mål, mens Tottenham snittede 0.6 mål i disse. Begge hold scorede tre gange i disse kampe. Over 2.5 mål gav gevinst i ni af Chelseas forudgående ti kampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et gennemsnit på 2.5 mål i løbet af denne serie. Der blev scoret over 2.5 kasser i ni af gæsternes seneste ti kampe i alle turneringer, hvori de gennemsnitligt præsterede selv at score 1.8 mål.