Chelsea mod Watford i Premier League runde 38 – optakt, odds og spilfiduser

Chelsea skal teste formen af mod Watford på søndag, når de mødes i Premier League på Stamford Bridge. Det lugter af tre point til førstnævnte, som sigter imod at konsolidere sig i toppen. Sidstnævnte har dog næppe planer om at overgive sig frivilligt, og point her kan give et stærkt boost til selvtilliden.

Som nummer 3 har Chelsea formået at skrabe 71 point sammen for 37 kampe. Med 23 point har Watford for 37 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 19 i Premier League.

Chelsea har før kampen den kommende søndag et godkendt snit på 1.8 mål i deres forudgående 10 kampe. De var på pletten 18 gange, mens de indkasserede 13 mål. Det er lig med 1.3 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent 4 gange.

Hvad målscoring angår, er Watford ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 6 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.6 pr. kamp. De indkasserede 25 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2.5 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Chelsea v Watford.

 • Chelsea scorede i deres seneste 26 hjemmekampe
 • Chelsea scorede i 32 af deres seneste 34 kampe
 • I 5 af de seneste 7 hjemmekampe Chelsea har spillet, har begge hold scoret
 • Chelsea har ikke vundet 4 af 5 af deres seneste kampe
 • Chelsea har ikke vundet 5 af 7 af deres seneste hjemmekampe
 • Watford har ikke vundet 24 af 26 af deres seneste kampe
 • Watford tabte 9 af 11 af deres seneste kampe
 • Watford har ikke vundet 12 af 14 af deres seneste udekampe
 • Der er scoret imod Watford i 10 af de seneste 11 kampe
 • Watford tabte deres seneste 3 udekampe
 • I de seneste 9 Chelsea kampe mod Watford var summen af mål over 2.5
 • Chelsea har har ikke tabt i 13 af 14 seneste kampe mod Watford
 • I de seneste 7 Chelsea hjemmekampe mod Watford var summen af mål over 2.5
 • Chelsea har vandt i 8 af 9 seneste kampe mod Watford
 • Chelsea har scorede i 13 af de senest 14 kampe mod Watford

Form Chelsea mod Watford

Chelsea håber på frisk start.

Chelsea ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De lagde ud med at banke Leeds med 3-0 før de lod sig nøje med det ene point i en 0-0 kamp mod Liverpool. Deres seneste opgave indbragte endnu engang uafgjort, da de spillede 1-1 mod Leicester.

Watford i miserabel form.

Bare ét point forhindrer Watford i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 1-0 af Crystal Palace, før de sikrede det ene point i en 0-0 kamp mod Everton. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Leicester, som satte sig igennem med 1-5.

Chelsea kan have op til 5 fraværende spillere, når de på søndag skal i kamp mod Watford. Mateo Kovacic, Andreas Christensen, Timo Werner, Callum Hudson-Odoi og Ben Chilwell er alle ude af truppen, som Chelsea tager imod Watford med på Stamford Bridge. Watford må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele 5 har skavanker af varierende art. Samir, Kiko, Nicolas N’Koulou, Joshua King, Emmanuel Dennis, Ismaila Sarr, Juraj Kucka, Imran Louza, Tom Cleverley og Juan Hernández bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Watford, når de drager til Stamford Bridge.

Chelsea v Watford Indbyrdes historik

Chelsea havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-1 tilbage i December 2021 i Premier League. Chelsea går ind til opgøret med en historik mod Watford, der siger 8-1-1 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 9 gange i de seneste 10 kampe mellem Chelsea og Watford. Begge hold var på tavlen 7 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan Chelsea og Watford hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 38. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på søndag på Stamford Bridge i vente.

Chelsea mod Watford – Hold øje med…

Romelu Lukaku har været stærk for Chelsea i den senere tid med 3 mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Watford håber, at Hassane Kamara kan finde skarpheden frem igen oven på 1 mål i de seneste seks kampe.