Baggies uden bid på besøg hos formstærke Chelsea

Der venter West Bromwich en svær kamp, når de brager ind i topholdet Chelsea den kommende lørdag til en kamp i Premier League på Stamford Bridge. The Blues er placeret nummer 4 i stillingen med 51 point for 29 kampe, og 33 point bagefter efter 29 kampe ligger West Brom nummer 19.

I deres nuværende form vil Chelsea sætte næsen op efter at holde momentum vedlige, når de går ind til kampen mod West Bromwich.

Chelsea fortsætter pointhøsten.

Chelsea går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. I deres tre foregående kampe delte Chelsea point i en 0-0 kamp mod Leeds, hvorefter de tog en 2-0 sejr mod Atletico Madrid i Champions League for senest at sikre en 2-0 sejr mod Sheffield United.

Med 5 sejre i de seneste 6 kampe har få klubber været så suveræne på hjemmebane som Chelsea. Yderligere tre point til kontoen ligger lige til højrebenet på lørdag.

West Brom drømmer om mere.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for West Brom igennem de seneste ugers kampe. I deres tre foregående kampe tabte West Brom 1-0 til Everton, hvorefter de spillede 0-0 mod Newcastle for senest at lide et 1-0 nederlag mod Crystal Palace.

West Brom står noteret for 4 nederlag i de seneste 6 kampe siden januar på udebane. At se dem gå tomhændede igennem deres kommende kamp ude vil ikke være en kæmpe overraskelse.

The Blues vs West Brom h2h

Head-2-Head

Gode chancer for mål

Hverken Chelsea eller West Brom formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i Premier League. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 3-3 kamp. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 6 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. Man kan konstatere, at The Blues på det seneste har været i stand til at “læse” West Brom godt med en 6-3-1 historik i Premier League før denne kamp.

  • Chelsea er ubesejret i de seneste 10 kampe i træk;
  • Chelsea er ubesejret i de seneste 5 hjemmebane kampe i træk;
  • I 12 of 14 seneste Chelsea kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • I 6 seneste Chelsea kampe i træk var antal mål UNDER 3.5.
  • West Brom ikke vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • West Brom ikke vundet i de seneste 5 udebane kampe i træk;
  • West Brom har tabt i seneste 4 af 5 udebane kampe;
  • I 7 of 9 seneste West Brom kampe var antal mål UNDER 3.5.