Chelsea skal undgå alle elendige gange tre

Den sidste kamp i Premier League inden juleaften afvikles mandag aften på Stamford Bridge i London. Her tager Chelsea FC imod bysbørnene fra West Ham United i endnu et London-opgør, hvor der kan hentes 1.49 for en hjemmesejr på oddset. En udesejr til West Ham kan spilles til 6.50 på oddset i en duel, hvor Chelsea skal undgå et hattrick på to forskellige fronter.

For to runder lignede det en fortrinlig jul for Chelsea. Man lå nummer tre i tabellen, kun to point fra førstepladsen, og i gruppespillet i Champions League gik man stensikkert videre på en førsteplads. To kampe senere er humøret en hel del anderledes. Taber Chelsea aftenens kamp, holder de jul på en 8. plads. Det vil under ingen omstændigheder være godkendt efter sommerens enorme investeringer. Efter to nederlag i træk skal man altså undgå et hattrick af pointtab.

Man skal, måske en smule overraskende, også undgå et hattrick af nederlag mod West Ham. I Frank Lampards første sæson som Chelsea-manager tabte Chelsea nemlig begge kampe mod “Hammers”. Endda mod to forskellige manager. West Ham er, desværre for Frank-drengen, ikke gået hen og blevet dårligere i mellemtiden. De har eksempelvis kun to nederlag i deres seneste ni udekampe i Premier League.

Nederlag i aften og West Ham går udenom Chelsea, der kan slutte aftenen på en 9. plads, hvis alt går galt. Det er de ekstremt opsatte på at undgå på Stamford Bridge, og vi regner med, at The Blues” svarer igen på de seneste skuffelser. De synes dog at have meget svært ved at holde nullet, så vi holder indsatsen lav, men jagter til gengæld et højt odds.

Flere interessante tips