Chelsea mod West Ham i Premier League runde 34 – optakt, odds og spilfiduser

Det ligner en vanskelig opgave at opbygge en sag på vegne af West Ham den kommende søndag i Premier League. Alt andet end en sejr til Chelsea vil være en overraskelse, i hvert fald hvis man blot vurderer ud fra bookmakernes odds på kampen.

Efter 31 kampe afviklet er Chelsea placeret nummer 3 i stillingen med 62 point. Der er 10 points forskel til West Ham, der som nummer 7 har samlet 52 point sammen.

West Ham går ind til kampen mod Chelsea den kommende søndag med håbet om at hale ind på de foranliggende i tabellen i Premier League. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Chelsea har spandevis af selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp den kommende søndag Deres seneste 10 kampe kastede fornemme 2.1 mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 21 garn. De lukkede 11 mål ind i samme tidsrum, et snit på 1.1 pr. kamp med clean sheets i 5 af dem.

West Ham vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 11 gange i deres seneste 10 opgør, eller 1.1 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 12 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.2 pr. kamp. De holdt målet rent 2 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for Chelsea v West Ham.

 • Chelsea scorede i 42 af deres seneste 44 kampe
 • Chelsea vandt 9 af 11 af deres seneste kampe
 • Chelsea har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod West Ham i 12 af de seneste 13 udekampe
 • West Ham tabte 5 af 6 af deres seneste udekampe
 • West Ham har ikke vundet 6 af 7 af deres seneste udekampe
 • West Ham scorede i 7 af deres seneste 8 kampe
 • West Ham har ikke tabt 6 af 8 af deres seneste kampe
 • Chelsea har har ikke tabt i 16 af 18 seneste hjemmekampe mod West Ham
 • I 12 ud af 14 seneste Chelsea hjemmekampe mod West Ham var antallet af mål under 3.5
 • Chelsea har scorede i 16 af de senest 18 hjemmekampe mod West Ham
 • I 3 ud af 4 seneste Chelsea hjemmekampe mod West Ham var antallet af mål under 2.5
 • I 3 ud af 4 seneste Chelsea kampe mod West Ham var antallet af mål over 2.5

Form Chelsea mod West Ham

Chelsea håber på yderligere point til samlingen.

I deres seneste tre kampe formåede Chelsea først at banke Real Madrid med 3-1. Herefter nedlagde de også Crystal Palace med 2-0, inden stimen stoppede mod Arsenal, der vandt en 4-2 sejr.

West Ham drømmer om mere.

West Ham har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Brentford gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 2-0. De revancherede de med en sejr på 0-3 over Lyon, inden de senest spillede 1-1 mod Burnley.

Chelsea v West Ham Indbyrdes historik

West Ham vandt 3-2 på hjemmebane, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på London Stadium i December 2021 i Premier League. Bookmakerne har Chelsea som favoritter til sejren i dette opgør på Stamford Bridgepå søndag. Chelsea møder West Ham med en historik imellem klubberne, der siger 4-2-4 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 4 gange i de seneste 10 kampe mellem Chelsea og West Ham. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 4 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan Chelsea og West Ham hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 34. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på søndag på Stamford Bridge i vente.

Chelsea mod West Ham – Hold øje med…

Kai Havertz har været stærk for Chelsea i den senere tid med 3 mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. West Ham håber, at Andriy Yarmolenko kan finde skarpheden frem igen oven på 1 mål i de seneste seks kampe.