Chelsea mod West Ham – Optakt, Spilfiduser, Odds

Såvel Chelsea som West Ham ligger godt placeret midt i tabellen i Premier League. Der er dog ingen grund til ikke at stræbe højere, hvorfor der bør være en intens kamp i vente på søndag.

Chelsea er placeret som nummer 8 i tabellen i Premier League, da de indtil videre har opnået 51 point til samlingen. West Ham har opnået 49 point, hvilket placerer dem som nummer 9 efter 35 runder.

Jagten på top seks for Chelsea kan blive til virkelighed, hvis de besejrer West Ham på den kommende søndag, hvilket lover en spændende kamp.

Chelsea har spandevis af selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp på søndag Deres seneste ti kampe kastede fornemme 2.4 mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 24 garn. De lukkede 19 mål ind i samme tidsrum, et snit på 1.9 pr. kamp med clean sheets i to af dem.

West Ham rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående ti kampe. Nydelige to mål pr. kamp, 20 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 21 gange, eller 2.1 gange pr. kamp, hvor de præsterede nul clean sheets.

Chelsea er noteret for 14 sejre, og har desuden spillet ni uafgjorte, ligesom det er blevet til 11 nederlag i Premier League i denne sæson.

West Ham har indtil videre præsteret 13 sejre og ti uafgjorte samt 12 nederlag i Premier League. West Ham kiksede med at holde buret rent i deres seneste 15 kampe.

Vores tip

  • 11 af Chelsea’s seneste 12 kampe i Premier League havde over 3.5 mål
  • 14 af Chelsea’s seneste 16 kampe i Premier League havde over 2.5 mål
  • 10 af Chelsea’s seneste 11 kampe havde over 3.5 mål
  • Chelsea scorede i 21 af deres seneste 23 kampe i Premier League
  • Chelsea var i vandt 5 af de seneste 6 hjemme kampe involveret i opgør, hvor der blev scoret over 4.5
  • Der er scoret imod West Ham i de seneste 15 kampe i Premier League
  • 14 af West Ham’s seneste 16 udekampe i Premier League havde over 2.5 mål
  • I 9 af de seneste 10 kampe West Ham har spillet i Premier League, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod West Ham i 20 af de seneste 21 kampe
  • Der er scoret imod West Ham i 20 af de seneste 21 udekampe i Premier League

Form Chelsea mod West Ham

Chelsea har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 5-0 mod Arsenal, hvorefter de opnåede 2-2 mod Aston Villa. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 2-0 i opgøret mod Tottenham. De havde håbet at booke plads i en europæisk turnering i denne sæson. Efterhånden som sæsonafslutningen nærmer sig, ser det stadigt vanskeligere ud for Chelsea at opnå målet. Chelsea præsterede fire sejre i deres foregående seks kampe hjemme på Stamford Bridge. De spillede uafgjort en gang og led en nederlag, mens de indkasserede 11 og scorede 19 mål.

West Ham har været lettere middelmådige i deres seneste tre kampe, der ikke bragte en sejr med sig. Mod Bayer Leverkusen blev det 1-1, hvorefter Crystal Palace viste sig for stærke og sejrede 5-2. Senest lykkedes det dog at nappe det ene point i en 2-2 kamp mod Liverpool. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt West Ham to sejre, mens de spillede nul uafgjort. De led fire nederlag, mens de indkasserede 16 og scorede ti mål.

Chelsea har opnået 18 point fra deres seneste 16 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i Premier League. De vandt fire kampe med en score på 27 mål for og 35 imod. West Ham vandt fire sejre i deres foregående 16 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Premier League. De scorede 23 mål og lukkede 33 ind. Dette indbragte dem 18 point.

Chelsea vs West Ham – Seneste nyt

Chelsea kan i værste fald risikere at have hele syv spillere på fraværslisten når de den kommende søndag igen skal i kamp.

Benoit Badiashile, Romeo Lavia, Lesley Ugochukwu, Marc Cucurella, Robert Sanchez, Reece James og Wesley Fofana er blandt de syv spillere, som mangler for Chelsea på søndag.

West Ham har en næsten fuld trup til rådighed den kommende søndag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Lucas Paqueta og Michail Antonio bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med West Ham, når de drager til Stamford Bridge.

Chelsea mod West Ham – indbyrdes historik

Chelsea har gjort rent bord de sidste 3 gange de har spillet hjemme i Stamford Bridge mod West Ham. I det seneste opgør mellem disse to løb West Ham med de tre point i en 3-1 kamp, der blev spillet på Stamford Bridge den 20 august 2023. Chelsea plejer at være ok med at møde West Ham, som de har besejret fem gange i deres seneste ti kampe. En historik, de uden tvivl går efter at udbygge på Stamford Bridge.

Chelsea scorede mindst én gang i de seneste 8 indbyrdes opgør mod West Ham i Premier League. Begge hold scorede i fem af de seneste ti kampe mellem Chelsea og West Ham.

Chelsea mod West Ham Spiltips

Med 20 mål i løbet af denne Premier League sæson, har Cole Palmer så sandelig vist sit værd. Den kommende opgave skulle være en god mulighed for ham til at føje yderligere mål til totalen, og han virker som god værdi på oddset.

Chelsea var i stand til at vinde seks af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort to gange. De led også to nederlag i denne serie. West Ham sejrede i to af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort en gange og led syv nederlag. Chelsea sætter næsen op efter at komme på tavlen den kommende søndag, da West Ham var ude af stand til at holde rent bur én eneste gang i deres seneste 10 udekampe. Værterne kæmpede sig til tre clean sheets i deres seneste 10 kampe på eget græs.

Der blev scoret over 2.5 mål i fem kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Chelsea præsterede et gennemsnit på 1.5 mål, mens West Ham snittede 1.2 mål i disse. Begge hold scorede fem gange i disse kampe. Der var over 2.5 mål i otte af Chelseas foregående ti hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et snit på 2.5 mål i processen. Over 2.5 blev der scoret i fem af de forrige ti kampe, som West Ham spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.7 mål i disse kampe.