Chelsea mod Wolves i Premier League runde 36 – optakt, odds og spilfiduser

Det ligner en vanskelig opgave at opbygge en sag på vegne af Wolves den kommende lørdag i Premier League. Alt andet end en sejr til Chelsea vil være en overraskelse, i hvert fald hvis man blot vurderer ud fra bookmakernes odds på kampen.

Chelsea lægger beslag på placeringen som nummer 3 i Premier League med 66 point for deres første 34 kampe. Differencen til Wolves er 17 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 8 i tabellen for 34 kampe.

Chelsea har før opgøret den kommende lørdag et anstændigt gennemsnit på 2 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 20 mål samtidig med, at de indkasserede 11 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.1 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 5 gange.

Wolves vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 10 gange i deres seneste 10 opgør, eller 1 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 14 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.4 pr. kamp. De holdt målet rent 2 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for Chelsea v Wolves.

 • Chelsea scorede i 45 af deres seneste 47 kampe
 • Chelsea scorede i deres seneste 24 hjemmekampe
 • Chelsea har ikke tabt 5 af 6 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod Wolverhampton i 9 af de seneste 11 kampe
 • Wolverhampton tabte deres seneste 3 kampe
 • Wolverhampton tabte 4 af 5 af deres seneste udekampe
 • Wolverhampton har ikke vundet deres seneste 3 kampe
 • Wolverhampton har ikke vundet 4 af 5 af deres seneste udekampe
 • I 11 ud af 12 seneste Chelsea kampe mod Wolverhampton var antallet af mål under 3.5
 • Chelsea har har ikke tabt i de 7 hjemme seneste kampe i træk mod Wolverhampton
 • I de seneste 5 Chelsea hjemmekampe mod Wolverhampton var summen af mål under 3.5
 • I de seneste 3 Chelsea hjemmekampe mod Wolverhampton var summen af mål under 2.5
 • Chelsea har har ikke tabt i 7 af 9 seneste kampe mod Wolverhampton

Form Chelsea mod Wolves

Chelsea drømmer om mere.

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Chelsea i øjeblikket. Mod West Ham satte de sig igennem i en 1-0 sejr, før de spillede 1-1 mod Manchester United. I sidste runde gik de dog ned med 1-0 mod Everton.

Wolves fortsætter skuffende resultater.

Wolves har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 1-0 af Newcastle, før Burnley satte sig igennem med 1-0. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Brighton, der satte sig igennem med 0-3.

Chelsea v Wolves Indbyrdes historik

Hverken Chelsea eller Wolves formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i Premier League. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 0-0 kamp. Bookmakerne har Chelsea som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.33, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Chelsea 75% chance for at banke Wolves. En pointdeling betaler 5.00 i gevinst på oddset, hvor imod Wolves udbetaler 10.00 i gevinst på oddset for en sejr. Chelsea møder Wolves med en historik imellem klubberne, der siger 4-3-3 for deres seneste 10 kampe i Premier League. I 5 af de seneste 10 opgør mellem Chelsea og Wolves var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan Chelsea og Wolves hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 36. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på lørdag på Stamford Bridge i vente.

Chelsea mod Wolves – Formstærke spillere

Jonny virker til at være i anstændig form for Wolves, da han var på tavlen 2 gange i hans seneste seks kampe i Premier League. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Chelsea, som er store favoritter til sejren den kommende lørdag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Timo Werner, som stod for 3 mål i hans seneste seks kampe.