Chelsea mod Wolves – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er mere end point på spil, når Chelsea tørner sammen med rivaler Wolves i et derby Premier League den kommende lørdag på Stamford Bridge.

Chelsea er placeret som nummer 5 i tabellen i Premier League, da de indtil videre har opnået 13 point til samlingen. Wolves har opnået 6 point, hvilket placerer dem som nummer 18 efter 8 runder.

Der har været så lidt, som har adskilt Chelsea fra Wolves i deres seneste tre opgør, at de alle sluttede uden vinder. Det er næppe tilfældigt, og spørgsmålet er, om nogen af parterne vil være i stand til at bryde koden til sejr på Stamford Bridge.

Chelsea har før kampen på lørdag et godkendt snit på 1.6 mål i deres forudgående 10 kampe. De var på pletten 16 gange, mens de indkasserede 12 mål. Det er lig med 1.2 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent 2 gange.

Hvad målscoring angår, er Wolves ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 5 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.5 pr. kamp. De indkasserede 13 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.3 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 3 gange i denne serie.

Chelsea er noteret for 4 sejre, og har desuden spillet 1 uafgjort, ligesom det er blevet til 2 nederlag i Premier League i denne sæson. Chelsea har ikke holdt rent bur i deres seneste 6 kampe på stribe.

Wolves kigger på 1 sejre, samt 3 uafgjorte såvel som 4 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Chelsea v Wolves.

  • Chelsea scorede i deres seneste 33 hjemmekampe
  • I de seneste 9 hjemmekampe i træk Chelsea har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Chelsea i 18 af de seneste 20 kampe
  • Chelsea har ikke tabt 9 af 10 af deres seneste hjemmekampe
  • Der er scoret imod Chelsea i de seneste 9 hjemmekampe
  • Wolverhampton har ikke vundet 11 af 13 af deres seneste udekampe
  • Wolverhampton har ikke vundet 10 af 12 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Wolverhampton i 5 af de seneste 6 udekampe
  • Wolverhampton tabte 3 af 4 af deres seneste udekampe
  • Wolverhampton ikke scoret i deres seneste 3 udekampe

Form Chelsea mod Wolves

Chelsea er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 1-1 mod Salzburg, før de bankede Crystal Palace med 1-2. Senest blev AC Milan nedlagt i en 3-0 sejr. Det er nok for meget at forlange en titel af Chelsea, men oven på deres placering i top fire i sidste sæson, har de kikkerten rettet mod podiet i denne sæson. Chelsea vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til 3 uafgjorte og 0 nederlag. De scorede 11 mål, men lukkede også 8 ind.

Wolves har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe, der ellers startede med en sejr. Mod Southampton satte de sig igennem med 1-0, før Manchester City viste sig for stærke og sejrede 0-3. Også deres seneste opgave efterlod dem tomhændede, da Wolves gik ned 2-0 mod West Ham. De holdt nedrykningspladserne på afstand, og Wolves går ind til en ny sæson med sigtekornet rettet på at kravle lidt pladser op i tabellen. Wolves vandt ingen af deres foregående seks udekampe i Premier League, som i stedet kastede 2 uafgjorte og 4 nederlag af sig. De lukkede 10 mål ind og scorede selv 4.

Chelsea scorede 8 mål og indkasserede 8 i deres seneste 6 kampe mod hold fra den nederste halvdel af Premier League tabellen. De opnåede 12 point og 4 sejre. Wolves opnåede 0 sejre og 0 point i de seneste 2 kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede 0 gange i disse kampe, men lukkede også selv 4 ind.

Chelsea vs Wolves – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Chelsea, når de skal i aktion mod Wolves.

Carney Chukwuemeka og N’Golo Kanté er blandt de 2 spillere, som mangler for Chelsea den kommende lørdag.

I værste fald må Wolves finde sig i at have 5 spillere ude til deres kommende duel i Premier League. Blandt de fraværende spillere i Wolves-truppen, er Ruben Neves i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Pedro Neto, Hee-Chan Hwang, Sasa Kalajdzic og Raul Jiménez bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Wolves, når de drager til Stamford Bridge.

Chelsea mod Wolves – indbyrdes historik

Chelsea har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 7 indbyrdes opgør mod Wolves. Man skulle have spillet uafgjort på oddset, da Chelsea senest mødte Wolves i Premier League. Ingen af parterne fik det afgørende overtag, hvorfor det endte med en 2-2 pointdeling. Bookmakerne har Chelsea som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.40, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Chelsea71% chance for at banke Wolves. En pointdeling betaler 4.85 i gevinst på oddset, hvor imod Wolves udbetaler 8.37 i gevinst på oddset for en sejr. Chelsea går til kampen mod Wolves med en 4-4-2 statistik for deres seneste 10 møder. Det giver en sejrs-rate på 40%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Raheem Sterling har været stærk for Chelsea i den senere tid med 1 mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Wolves håber, at Daniel Podence kan finde skarpheden frem igen oven på 0 mål i de seneste seks kampe.

Chelsea høstede tre point i 5 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 4 gange og led 1 nederlag i denne serie. Wolves sikrede sig 2 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 2 gange samt 6 nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Chelsea på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i 8 af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i 3 af Wolvess seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 6 kampe af de seneste 10 kampe mellem disse to hold. Chelsea præsterede et gennemsnit på 1.7 mål, mens Wolves snittede 1 mål i disse. Begge hold scorede 6 gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i 7 af Chelseas sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.4 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i 3 af de forrige 10 kampe, som Wolves spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 0.6 mål i disse kampe.