Chelsea muler Malmö igen


Vi går ind til den sidste halvdel af gruppekampene i Champions League i denne uge. Én af de kampe, som skal afvikles i 4. runde mellem Malmö FF og The Blues på tirsdag på Eleda Stadion.

Når det kommer til mål, er Malmö FF ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 12 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.2 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 19 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.9 pr. kamp med 1 clean sheets undervejs. 

Hvad målscoring angår, er The Blues ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 14 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.4 pr. kamp. De indkasserede 3 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 0.3 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 7 gange i denne serie.

Malmö FF vs Chelsea statistik og historik

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Malmö FF giver 15.00 for en sejr, uafgjort betaler 7.50 retur, mens Chelsea giver 1.20 på oddset.

Malmö FF har ikke haft meget at glæde sig over endnu i Champions League-turneringen, hvor det er blevet til tre nederlag indtil videre. Bliver det heller ikke til point i 4. runde, er turneringen overstået for deres vedkommende.

Med 6 point efter deres første tre kampe i Champions League, er Chelsea tæt på at sikre videre adgang til knockout-fasen. De går ind til kampen i 4. runde i håb om at holde momentum ved lige. Hvis de er heldige, vil sejr være nok til at sikre kvalifikationen til forårets kampe allerede. Tre point holder dem også på sporet af førstepladsen.

 

Nøgletal for Malmö FF og Chelsea.

  • Malmö FF har tabt i de seneste 4 kampe i træk;
  • Malmö FF har tabt i seneste 4 af 5 kampe;
  • Malmö FF har vundet i seneste 4 af 5 hjemmebane kampe;
  • I 8 of 10 seneste Malmö FF kampe var antal mål OVER 2.5.
  • Chelsea har vundet i seneste 4 af 5 kampe;
  • I 10 of 12 seneste Chelsea kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Chelsea har scoret i seneste 13 af 15 kampe;
  • I 5 seneste Chelsea udebane kampe i træk var antal mål UNDER 3.5.

Lineup Malmö FF vs Chelsea

Form Malmö FF møder Chelsea

Malmö FF ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod Varbergs BoIS FC. Herefter var de oppe imod AIK i en kamp, der sluttede 1-0. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Sirius, som blev nedlagt med 3-2.

Chelsea virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Norwich, der blev nedlagt 7-0. Herefter spillede de 1-1 mod Southampton, hvorpå Newcastle blev besejret 3-0.

Malmö FF v Chelsea Indbyrdes historik

Chelsea blæste fuldstændig Malmö FF omkuld med sejre på 4-0 og 3-0 i deres seneste møder i Champions League. Bookmakerne har Malmö FF som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 15.00, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Malmö FF7% chance for at banke Chelsea. En pointdeling betaler 7.50 i gevinst på oddset, hvor imod Chelsea udbetaler 1.20 i gevinst på oddset for en sejr. Malmö FF går ind til opgøret med en historik mod Chelsea, der siger 0-0-3 for deres seneste 3 kampe i Champions League.

 

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Malmö FF giver 15.00 for en sejr, uafgjort betaler 7.50 retur, mens Chelsea giver 1.20 på oddset.

Formstærk måltyv

At præstere 6 mål i de foregående seks landskampe for Malmö FF gør naturligt Antonio-Mirko Colak til en spiller, alle modstandere holder et skarpt øje med. Jorginho scorede 6 gange i de seneste seks landskampe for Chelsea og han håber selvfølgelig på at udvide totalen her.