Chelsea vs Aston Villa – Optakt, bedste Odds og gode tips

Chelsea skal op imod Aston Villa på Stamford Bridge den kommende lørdag i en spændende Premier League duel.

Chelsea har ikke ry for at være et målrigt hold i øjeblikket. Chelsea fandt kun vej til netmaskerne ni gange i deres foregående ti landskampe, hvilket giver et gennemsnit på blot 0.9 mål pr. kamp. De har dog været meget solide i defensiven med beskedne ni indkasseret, hvilket kaster et yderst respektabelt snit af sig på 0.9 pr. kampe. Underligt nok præsterede de kun fire clean sheets i disse kampe.

Aston Villa har stået for 1.6 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på lørdag. De scorede 16 mål selv, men tillod også 14 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.4 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur fire gange.

Chelsea har vundet ti sejre, mens de har spillet otte uafgjorte og tabte desuden ni kampe i denne sæson i Premier League.

Aston Villa har indtil videre præsteret 11 sejre og fem uafgjorte samt 11 nederlag i Premier League. Aston Villa scorede mindst én gang i deres 14 forudgående kampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Chelsea v Aston Villa.

  • I de seneste 16 Chelsea hjemmekampe, har summen af mål været under 3.5
  • 18 af Chelsea’s seneste 20 kampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 9 Chelsea hjemmekampe, har summen af mål været under 2.5
  • 7 af Chelsea’s seneste 9 hjemmekampe havde under 1.5 mål
  • 9 af Chelsea’s seneste 10 kampe havde under 2.5 mål
  • Aston Villa scorede i deres seneste 12 kampe
  • Aston Villa scorede i deres seneste 9 udekampe
  • 5 af Aston Villa’s seneste 6 udekampe havde under 2.5 mål
  • I de seneste 3 Aston Villa kampe, har summen af mål været under 2.5
  • 5 af Aston Villa’s seneste 6 udekampe havde under 3.5 mål

Form Chelsea mod Aston Villa

Chelsea er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 2-0 og 1-3 over B. Dortmund samt Leicester. Serien blev dog bremset mod Everton i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 2-2. Chelsea vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort to gange og tabte to, mens de scorede fire og lukkede fire mål ind.

Aston Villa virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Crystal Palace, der blev nedlagt 1-0. Herefter spillede de 1-1 mod West Ham, hvorpå Bournemouth blev besejret 3-0. Aston Villa vandt ingen af deres foregående seks udekampe i Premier League, som i stedet kastede en uafgjorte og en nederlag af sig. De lukkede fem mål ind og scorede selv ni.

Chelsea scorede 24 mål og indkasserede 14 i deres seneste 16 kampe mod hold fra den nederste halvdel af Premier League tabellen. De opnåede 33 point og ti sejre. Chelsea scorede 17 mål og indkasserede selv 24 i deres foregående 12 opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i Premier League. Dette førte til fire sejre og 13 point.

Chelsea vs Aston Villa – Seneste nyt

Chelsea kan i værste fald risikere at have hele ti spillere på fraværslisten når de på lørdag igen skal i kamp.

Pierre-Emerick Aubameyang, Edouard Mendy, Raheem Sterling, Christian Pulisic, Armando Broja, Ruben Loftus-Cheek, Ben Chilwell, Reece James, Wesley Fofana og N’Golo Kanté er alle ude af truppen, som Chelsea tager imod Aston Villa med på Stamford Bridge.

Aston Villa ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som den kommende lørdag møder Chelsea. Blandt de fraværende spillere i Aston Villa-truppen, er Douglas Luiz i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

John McGinn og Diego Carlos bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Aston Villa, når de drager til Stamford Bridge.

Chelsea mod Aston Villa – indbyrdes historik

Chelsea sikrede sig alle tre point i 6 af deres seneste 7 hjemmekampe mod Aston Villa. I det seneste opgør mellem disse to løb Chelsea med de tre point i en 0-2 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende lørdag. Chelsea går til kampen mod Aston Villa med en 8-1-1 statistik for deres seneste ti møder. Det giver en sejrs-rate på 80%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Chelsea scorede mindst én gang i de seneste 11 indbyrdes opgør mod Aston Villa i Premier League. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset syv gange i de seneste ti kampe mellem Chelsea og Aston Villa. Begge hold var på tavlen seks gange i deres seneste 10 møder.

Chelsea mod Aston Villa Spiltips

Hold godt øje med Kai Havertz, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten to gange på det seneste for Chelsea. For gæsterne præsterede Ollie Watkins fire mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

Chelsea vandt beskedne fire sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne to gange, mens de tabte fire kampe. Gæsterne fra Aston Villa vandt fem af deres seneste 10 udekampe, hvoraf en sluttede remis. De tabte desuden fire af disse udekampe. Vi skal vist ikke forvente scoringer af begge parter den kommende lørdag. Det gav kun gevinst i to af de seneste 10 hjemmekampe for Chelsea. Begge hold fandt vej til netmaskerne i fire af Aston Villa’s seneste 10 udekampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i syv kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. Chelsea presterte 2.2 mål i gjennomsnitt, mens Aston Villa presterte 0.7 mål i snitt. Begge lag skåret seks gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i to af Chelseas sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.9 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i seks af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.6 mål i disse kampe.