Chelsea vs B. Dortmund – Spilfiduser, Optakt og Odds

Det sluttede 1-0 i den første duel, så nu er afgørelsens time inde for gæsterne fra B. Dortmund og hjemmeholdet Chelsea. Deres returkamp i Champions League finder sted på Chelsea’s stadion på tirsdag.

B. Dortmund formåede at holde rent bur og vinde en kneben 1-0 sejr i den første kamp. Dermed er de ikke presset til at vinde returkampen mod Chelsea for at gå videre, hvilket alt anden lige er en kæmpe fordel.

Der er pres på Chelsea efter nederlaget i hjemmekampen i den første duel og de er tvunget frem over isen, hvis de skal vende det samlede billede til egen fordel i returkampen.

Chelsea v B. Dortmund statistik og historik

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Chelsea giver 1.91 for en sejr, uafgjort betaler 3.50 retur, mens B. Dortmund giver 4.20 på oddset.

Chelsea har før opgøret den kommende tirsdag et anstændigt gennemsnit på 1.6 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 16 mål samtidig med, at de indkasserede 11 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.1 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur to gange.

B. Dortmund kommer med en god historik på målfronten for de seneste ti kampe. Det er blevet til 1.8 mål pr. kamp, svarende til 18 mål i alt. I egen ende lukkede de 11 mål ind, eller 1.1 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent fire gange.

  • 28 af Chelsea’s seneste 30 kampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 13 Chelsea hjemmekampe, har summen af mål været under 3.5
  • 12 af Chelsea’s seneste 14 kampe havde under 2.5 mål
  • 5 af Chelsea’s seneste 6 hjemmekampe havde under 1.5 mål
  • I de seneste 6 Chelsea hjemmekampe, har summen af mål været under 2.5
  • B. Dortmund vandt 12 af 13 af deres seneste kampe
  • B. Dortmund var i vandt 11 af deres seneste 13 kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • B. Dortmund var i vandt de seneste 7 ude kampe i træk involveret i opgør med flere end 1.5 mål
  • B. Dortmund var i vandt de seneste 5 ude kampe i træk involveret i opgør med færre end 2.5 mål
  • B. Dortmund vandt deres seneste 7 udekampe

Odds til kampen mellem Chelsea og B. Dortmund leveres af Bet365. For a full list of odds for the match visit Bet365.com

Odds på kampen: Chelsea (1.91) | Uafgjort (3.50) | B. Dortmund (4.20)

Over/Under mål (O/U): Under 2.5 (1.91) | Over 2.5 (1.91)

Begge hold til at score (O/U): BTTS Nej (2.05) | BTTS Nej (1.70)

Mangler du en bookmaker til Chelsea mod B. Dortmund? Få et risikofrit væddemål her.

Chelsea vs B. Dortmund – Seneste nyt

Chelsea kan i værste fald risikere at have hele ti spillere på fraværslisten når de den kommende tirsdag igen skal i kamp.

Pierre-Emerick Aubameyang, Edouard Mendy, Raheem Sterling, Christian Pulisic, Armando Broja, Ruben Loftus-Cheek, Ben Chilwell, Reece James, Wesley Fofana og N’Golo Kanté er blandt de ti spillere, som mangler for Chelsea den kommende tirsdag.

B. Dortmund må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Champions League, da hele ti har skavanker af varierende art.

Det er navne som Emre Can, Thomas Meunier, Mats Hummels, Anthony Modeste, Marius Wolf, Tom Rothe, Abdoulaye Kamara, Mateu Morey og Sebastien Haller, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Chelsea’s stadion.

Lineup Chelsea vs B. Dortmund

Form Chelsea mod B. Dortmund

Chelsea har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod Southampton tabte de 0-1, Tottenham også viste sig for stærke i en 2-0 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor Chelsea formåede at vinde 1-0 over Leeds.

B. Dortmund har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Hertha Berlin nedlagt 4-1, hvorpå Hoffenheim blev fejet til side med 0-1. Senest gik formen ud over RB Leipzig, der blev slået med 2-1.

Chelsea mod B. Dortmund – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb B. Dortmund med de tre point i en 1-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende tirsdag. Chelsea går til kampen mod B. Dortmund med en 0-0-1 statistik for deres seneste en møde. Det giver en sejrs-rate på 0%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

I skrivende stund kan en hjemmesejr til Chelsea spilles til 1.91, mens bedste odds på uafgjort er 3.50. Endelig kaster en udesejr til B. Dortmund 4.20 af sig på oddset.

Chelsea høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led fire nederlag i denne serie. B. Dortmund sikrede sig otte sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort nul gange samt to nederlag. Chelsea præsterede at åbne scoringen ikke færre end fire gange i deres seneste 10 kampe på eget græs. Gæsterne fra B. Dortmund præsterede noget lignende ved at score åbningsmålet i syv af deres seneste 10 udekampe.

Topscorer i form

Hold øje med Stamford Bridge, når du søger en målmager, eftersom han virker målsulten. Han har været på pletten en gange i seks kampe i alle turneringer for Chelsea, mens sæsontotalen læser fem kasser lige nu.

Marco Reus har stået det rette sted tre gange i seks kampe i alle turneringer for B. Dortmund, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på otte mål.