Chelsea vs Brighton – Optakt, bedste Odds og gode tips

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når Chelsea byder Brighton op til dans den kommende lørdag på Stamford Bridge stadion.

Det er ikke sådan, at Chelsea ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne syv mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til 0.7 mål pr. kamp. De lukkede samtidig ti mål imod, et gennemsnit på en pr. kamp med tre clean sheets undervejs.

Brighton kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.7 scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel på lørdag. De lavede selv 17 garn i takt med, at de måtte finde sig i 11 mål imod. Det giver et snit på 1.1 pr. kamp, hvori de klarede rent bur fire gange.

Chelsea er noteret for ti sejre, og har desuden spillet ni uafgjorte, ligesom det er blevet til 11 nederlag i Premier League i denne sæson.

Brighton kigger på 13 sejre, samt syv uafgjorte såvel som otte nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Chelsea v Brighton.

  • 21 af Chelsea’s seneste 23 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • 11 af Chelsea’s seneste 12 hjemmekampe havde under 2.5 mål
  • 12 af Chelsea’s seneste 14 kampe havde under 2.5 mål
  • 13 af Chelsea’s seneste 15 kampe havde under 3.5 mål
  • Chelsea har ikke vundet deres seneste 4 kampe
  • Brighton scorede i 24 af deres seneste 25 kampe
  • I 12 af de seneste 14 udekampe Brighton har spillet, har begge hold scoret
  • Brighton scorede i 25 af deres seneste 27 udekampe
  • Brighton har ikke tabt 14 af 16 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Brighton i 15 af de seneste 17 udekampe

Form Chelsea mod Brighton

Chelsea har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 0-0 mod Liverpool, hvorefter de mod Wolverhampton tabte 1-0. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Real Madrid, der vandt 2-0. Chelsea var kun i stand til at vinde én af deres seneste seks ligakampe på eget græs, mens tre sluttede uafgjort og de led to nederlag. De stod selv for tre mål, men indkasserede samtidig fem.

Brighton har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 3-3 kamp mod Brentford, før de sejrede 0-2 mod Bournemouth. Desværre blev sejren fulgt op af et 2-1 nederlag mod Tottenham. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Brighton to sejre, mens de spillede tre uafgjort. De led en nederlag, mens de indkasserede otte og scorede 12 mål.

Chelsea vs Brighton – Seneste nyt

Chelsea kan i værste fald risikere at have hele ti spillere på fraværslisten når de på lørdag igen skal i kamp.

Pierre-Emerick Aubameyang, Edouard Mendy, Raheem Sterling, Christian Pulisic, Armando Broja, Ruben Loftus-Cheek, Ben Chilwell, Reece James, Wesley Fofana og N’Golo Kanté er blandt de ti spillere, som mangler for Chelsea på lørdag.

Brighton har en næsten fuld trup til rådighed den kommende lørdag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Alexis Mac Allister og Jakub Moder bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Brighton, når de drager til Stamford Bridge.

Chelsea mod Brighton – indbyrdes historik

Brighton har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 11 indbyrdes opgør mod Chelsea. Tilskuerne vil ikke have noget imod at få en lige så underholdende kamp, som sidste gang Chelsea stod overfor Brighton. Det sluttede 4-1 i en fremragende Premier League duel imellem klubberne. Chelsea plejer at nyde at møde Brighton, med fem sejre i de seneste ti kampe. Bookmakernes bedste odds lige nu på en hjemmesejr siger 2.63.

I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Chelsea og Brighton fandt begge vej til netmaskerne seks gange.

Chelsea mod Brighton Spiltips

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Kai Havertz, der viser god form for Chelsea. Han fandt vej til netmaskerne to gange i hans seneste kampe i Premier League. Dén total øger han gerne mod Brighton.Gæsterne krydser fingre for Alexis Mac Allister til at score igen efter tre Premier League mål i deres seneste kampe i denne turnering.

Chelsea vandt beskedne fire sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne tre gange, mens de tabte tre kampe. Gæsterne fra Brighton vandt fem af deres seneste 10 udekampe, hvoraf fire sluttede remis. De tabte desuden en af disse udekampe. Den er svær at kalde, hvem der præsterer kampens første mål her den kommende lørdag. Chelsea åbnede scoringen i ikke færre end seks af deres seneste 10 hjemmekampe. Brighton har også været hurtige til at få kampens første kasse sat ind. Det gjorde de i otte af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i fem kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Chelsea præsterede et gennemsnit på 1.8 mål, mens Brighton snittede 0.9 mål i disse. Begge hold scorede seks gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i to af Chelseas sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.8 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de to mål i disse kampe.