Chelsea vs Fulham – Optakt, bedste Odds og gode tips

Fulham gæster Stamford Bridge på fredag til et Premier League opgør mod hjemmeholdet Chelsea.

Når det kommer til mål, er Chelsea ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne syv gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med 0.7 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 11 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.1 pr. kamp med tre clean sheets undervejs.

Chelsea er noteret for otte sejre, og har desuden spillet fem uafgjorte, ligesom det er blevet til syv nederlag i Premier League i denne sæson.

Fulham kigger på ni sejre, samt fire uafgjorte såvel som otte nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Chelsea v Fulham.

  • 25 af Chelsea’s seneste 27 kampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 12 Chelsea hjemmekampe, har summen af mål været under 3.5
  • 9 af Chelsea’s seneste 11 kampe havde under 2.5 mål
  • I de seneste 5 Chelsea hjemmekampe, har summen af mål været under 2.5
  • 4 af Chelsea’s seneste 5 hjemmekampe havde under 1.5 mål
  • I de seneste 11 Fulham kampe, har summen af mål været under 3.5
  • Fulham har i vandt 3 af de seneste 4 ude kampe ikke indkasseret et mål
  • I de seneste 5 Fulham udekampe, har summen af mål været under 3.5
  • Fulham scorede i 9 af deres seneste 10 udekampe
  • I de seneste 3 Fulham udekampe, har summen af mål været under 2.5

Form Chelsea mod Fulham

Chelsea har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Fulham gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 2-1. De revancherede de med en sejr på 1-0 over Crystal Palace, inden de senest spillede 0-0 mod Liverpool. Chelsea vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til en uafgjorte og to nederlag. De scorede syvmål, men lukkede også tre ind.

Bare ét point forhindrer Fulham i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 1-0 og 0-1 mod Newcastle og Tottenham. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 1-1 mod Sunderland. Fulham vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede nul uafgjort og led tre nederlag. De scorede ni mål, mens de samtidig indkasserede otte mål.

Fulham vandt tre sejre i deres foregående 11 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Premier League. De scorede 14 mål og lukkede 20 ind. Dette indbragte dem ti point.

Chelsea vs Fulham – Seneste nyt

Chelsea kan i værste fald risikere at have hele ti spillere på fraværslisten når de den kommende fredag igen skal i kamp.

Pierre-Emerick Aubameyang, Edouard Mendy, Raheem Sterling, Christian Pulisic, Armando Broja, Ruben Loftus-Cheek, Ben Chilwell, Reece James, Wesley Fofana og N’Golo Kanté er blandt de ti spillere, som mangler for Chelsea på fredag.

Fulham ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som den kommende fredag møder Chelsea. Blandt de fraværende spillere i Fulham-truppen, er Aleksandar Mitrovic i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Shane Duffy og Neeskens Kebano, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Stamford Bridge.

Chelsea mod Fulham – indbyrdes historik

Chelsea har trukket sig sejrrigt ud af 7 af de seneste 9 indbyrdes opgør mod Fulham. Chelsea går til kampen mod Fulham med en 7-2-1 statistik for deres seneste ti møder. Det giver en sejrs-rate på 70%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Chelsea scorede mindst én gang i de seneste 8 indbyrdes opgør mod Fulham i Premier League. Begge hold scorede i fire af de seneste ti kampe mellem Chelsea og Fulham.

Chelsea mod Fulham Spiltips

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Kai Havertz, der viser god form for Chelsea. Han fandt vej til netmaskerne to gange i hans seneste kampe i Premier League. Dén total øger han gerne mod Fulham.Gæsterne krydser fingre for Aleksandar Mitrovic til at score igen efter to Premier League mål i deres seneste kampe i denne turnering.

Chelsea høstede tre point i fem af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led tre nederlag i denne serie. Fulham sikrede sig fem sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort nul gange samt fem nederlag. I deres seneste 10 hjemmekampe på Stamford Bridge, præsterede Chelsea at score kampens første kasse seks gange. Gæsterne præsterede noget lignende i fem af deres seneste 10 udekampe.

Der var under 2.5 mål i fire kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Chelsea har et gennemsnit på 1.7 mål i de opgør, har Fulham et snit på 0.5 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst seks gange. Der blev scoret over 2.5 mål i to af Chelseas sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.5 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fire af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.3 mål i disse kampe.