Chelsea vs Leeds – Optakt, bedste Odds og gode tips

Chelsea er store favoritter til at tage alle tre point i kampen på Chelsea’s stadionden kommende lørdag. Gæsterne fra Leeds ankommer ikke med en formkurve i Premier League, som på nogen måde kan matche favoritternes.

Chelsea er nummer 10 i tabellen med 31 point efter 24 kampe, mens Leeds rangerer som nummer 17 med 22 point efter 24 kampe.

Det er ikke sådan, at Chelsea ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne seks mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til 0.6 mål pr. kamp. De lukkede samtidig otte mål imod, et gennemsnit på 0.8 pr. kamp med fire clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Leeds ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne syv gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på 0.7 pr. kamp. De indkasserede 13 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.3 pr. kamp. De klarede at holde målet rent tre gange i denne serie.

Chelsea har vundet otte sejre, mens de har spillet syv uafgjorte og tabte desuden ni kampe i denne sæson i Premier League.

Leeds kigger på fem sejre, samt syv uafgjorte såvel som 12 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Chelsea v Leeds.

  • 29 af Chelsea’s seneste 31 kampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 14 Chelsea hjemmekampe, har summen af mål været under 3.5
  • 13 af Chelsea’s seneste 15 kampe havde under 2.5 mål
  • 6 af Chelsea’s seneste 7 hjemmekampe havde under 1.5 mål
  • I de seneste 7 Chelsea hjemmekampe, har summen af mål været under 2.5
  • Der er scoret imod Leeds i 21 af de seneste 23 kampe
  • Der er scoret imod Leeds i 19 af de seneste 20 udekampe
  • Leeds har ikke vundet 15 af 17 af deres seneste udekampe
  • Leeds har ikke vundet 11 af 13 af deres seneste kampe
  • Leeds har i tabte 3 af de seneste 4 kampe ikke scorede et mål

Form Chelsea mod Leeds

Chelsea har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 1-0 af B. Dortmund, før Southampton satte sig igennem med 0-1. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Tottenham, der satte sig igennem med 2-0. Chelsea vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort en gange og tabte tre, mens de scorede tre og lukkede tre mål ind.

Det er alt eller intet for Leeds i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 1-0 nederlag mod Everton, hvortil de svarede igen mod Southampton i en 1-0 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 2-0 mod Fulham. Leeds formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i Premier League. De opnåede to uafgjorte og tabte fire, hvori de indkasserede ti og scorede seks mål.

Chelsea scorede 18 mål og indkasserede 11 i deres seneste 13 kampe mod hold fra den nederste halvdel af Premier League tabellen. De opnåede 26 point og otte sejre. Chelsea scorede 15 mål og indkasserede selv 22 i deres foregående 12 opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i Premier League. Dette førte til to sejre og ni point.

Chelsea vs Leeds – Seneste nyt

Chelsea kan i værste fald risikere at have hele ti spillere på fraværslisten når de den kommende lørdag igen skal i kamp.

Pierre-Emerick Aubameyang, Edouard Mendy, Raheem Sterling, Christian Pulisic, Armando Broja, Ruben Loftus-Cheek, Ben Chilwell, Reece James, Wesley Fofana og N’Golo Kanté er blandt de ti spillere, som mangler for Chelsea den kommende lørdag.

Leeds ser ud til at skulle se bort fra fem spillere til truppen, som den kommende lørdag møder Chelsea. Blandt de fraværende spillere i Leeds-truppen, er Tyler Adams i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Adam Forshaw, Patrick Bamford, Luis Sinisterra og Stuart Dallas, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Chelsea’s stadion.

Chelsea mod Leeds – indbyrdes historik

Chelsea har gjort rent bord de sidste 5 gange de har spillet hjemme i Chelsea’s stadion mod Leeds. I det seneste opgør mellem disse to løb Leeds med de tre point i en 3-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på lørdag. Chelsea plejer at nyde at møde Leeds, med seks sejre i de seneste ti kampe. Bookmakernes bedste odds lige nu på en hjemmesejr siger 1.61.

I de seneste 3 indbyrdes opgør i Premier League imellem Chelsea og Leeds blev der scoret mindst tre mål hver eneste gang. I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Chelsea og Leeds fandt begge vej til netmaskerne fire gange.

Chelsea mod Leeds Spiltips

Selvom det kun er blevet til ét mål i seks Premier League kampe, håber Chelsea stadig på, at en kan finde vejen til netmaskerne og hellere før end siden. I mellemtiden sætter Leeds deres lid til, at en kan terrorisere hjemmeholdets defensiv og doble op på det ene mål, han scorede i de seneste seks Premier League kampe.

Leeds lukkede mindst ét mål ind i ni af deres seneste 10 kampe, mens Chelsea præsterede fire clean sheets i deres seneste 10 kampe på Chelsea’s stadion.

Der blev scoret over 2.5 mål i fem kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Chelsea præsterede et gennemsnit på 1.6 mål, mens Leeds snittede 1.1 mål i disse. Begge hold scorede fire gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i to af Chelseas sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.3 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fire af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.2 mål i disse kampe.