Chelsea vs Liverpool – Spilfiduser, Optakt og Odds

Chelsea tager imod Liverpool på Stamford Bridge i runde 1 på søndag i Premier League.

Liverpool kommer på besøg hos Chelsea, der sluttede sidste sæson i Premier League som nummer 12 med 44 point. I modsætning hertil sluttede de førnævnte gæster som nummer 5 med 67 point.

Både Chelsea og Liverpool ønsker at starte deres sæson godt, hvorfor vi bør stå overfor en hård kamp om sikre de første point i sæsonen den kommende søndag.

Det er ikke sådan, at Chelsea ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne ni mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til 0.9 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 17 mål imod, et gennemsnit på 1.7 pr. kamp med en clean sheets undervejs.

Liverpool kan inden deres kommende opgave fremvise en rimeligt god målform for deres seneste ti kampe. De har et gennemsnit på 2.7 mål pr. kamp, svarende til 27 mål i alt. De måtte finde sig i 14 scoringer imod, eller et snit på 1.4 pr. kamp, hvor de holdt rent bur tre gange.

Chelsea lukkede mål ind i deres foregående 9 kampe på stribe.

Liverpool har ramt en seriøst god formkurve, der siger 11 kampe i træk uden nederlag.

Vores tip

  • Der er scoret imod Chelsea i 15 af de seneste 17 kampe
  • I 6 af de seneste 8 kampe Chelsea har spillet, har begge hold scoret
  • 6 af Chelsea’s seneste 8 kampe havde over 3.5 mål
  • Chelsea har ikke vundet 8 af 10 af deres seneste hjemmekampe
  • 6 af Chelsea’s seneste 8 kampe havde over 2.5 mål
  • Liverpool har ikke tabt deres seneste 13 kampe
  • I de seneste 3 Liverpool kampe, har summen af mål været over 5.5
  • I de seneste 3 Liverpool udekampe, har summen af mål været over 5.5
  • Liverpool scorede i deres seneste 12 kampe
  • I de seneste 6 Liverpool udekampe, har summen af mål været over 2.5

Form Chelsea mod Liverpool

Bare ét point forhindrer Chelsea i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 1-0 og 4-1 mod Manchester City og Manchester United. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 1-1 mod Newcastle. Chelsea går ind til sæsonen som kandidater til en placering i top seks, og mere end en fjerdeplads vil være at betragte som en stor overraskelse. Chelsea er uden sejr i deres seneste seks hjemmekampe, der kastede tre uafgjorte af sig samt tre nederlag. De indkasserede ni mål og scorede selv fire.

Liverpool har været godt organiserede i deres seneste tre kampe, som sammenlagt kastede fem point af sig. De lagde ud med at banke Leicester med 0-3 før de lod sig nøje med det ene point i en 1-1 kamp mod Aston Villa. Deres seneste opgave indbragte endnu engang uafgjort, da de spillede 4-4 mod Southampton. Alt andet end en placering i top fire vil være at betragte som en skuffelse for Liverpool, som går efter at udfordre i titelkampen. Liverpool vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede to uafgjort og led en nederlag. De scorede 16 mål, mens de samtidig indkasserede ti mål.

Chelsea vs Liverpool – Seneste nyt

Chelsea kan i værste fald risikere at have hele syv spillere på fraværslisten når de på søndag igen skal i kamp.

Raheem Sterling, Malo Gusto, Armando Broja, Christopher Nkunku, Ben Chilwell, Reece James og Wesley Fofana er alle ude af truppen, som Chelsea tager imod Liverpool med på Stamford Bridge.

Liverpool ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som på søndag møder Chelsea.

Det er navne som Virgil van Dijk, Alexis Mac Allister, Diogo Jota og Luis Diaz, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Stamford Bridge.

Chelsea mod Liverpool – indbyrdes historik

Chelsea og Liverpool spillede uafgjort i deres seneste 4 møder med hinanden. Respekten for rivalen vejede i sidste ende tungere end lysten til sejr, da Chelsea og Liverpool senest mødte hinanden i Premier League. En sejr havde lunet godt på begges konto, men kampen mundede ud i 0-0 på Stamford Bridge. Chelsea går til kampen mod Liverpool med en 1-5-4 statistik for deres seneste ti møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 10%.

I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Chelsea og Liverpool fandt begge vej til netmaskerne fem gange.

Chelsea mod Liverpool Spiltips

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Raheem Sterling, der viser god form for Chelsea. Han fandt vej til netmaskerne to gange i hans seneste kampe i Premier League. Dén total øger han gerne mod Liverpool.Gæsterne krydser fingre for Mohamed Salah til at score igen efter tre Premier League mål i deres seneste kampe i denne turnering.

Chelsea høstede tre point i tre af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort fire gange og led tre nederlag i denne serie. Liverpool sikrede sig fem sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort tre gange samt to nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Chelsea på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i syv af Liverpools seneste 10 udekampe.

Der var under 2.5 mål i tre kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Chelsea har et gennemsnit på 0.9 mål i de opgør, har Liverpool et snit på 1.5 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst fem gange. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Chelseas seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit to mål på vejen. Over 2.5 blev der scoret i syv af de forrige ti kampe, som Liverpool spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 2.8 mål i disse kampe.