Chelsea vs Newcastle – Spilfiduser, Optakt og Odds

Rampelyset er på både Chelsea og Newcastle, når rivalerne krydser klinger i forsøget på at lægge point til deres respektive samlinger. De mødes denne gang i Premier League på Stamford Bridgeden kommende søndag.

Chelsea fik en seriøs øretæve i deres seneste kampe, og vil være tændte for at revanchere sig selv den kommende søndag. Newcastle bør have en særdeles vanskelig kamp i vente.

Når det kommer til mål, er Chelsea ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne otte gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med 0.8 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 18 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.8 pr. kamp med en clean sheets undervejs.

Newcastle udviser anstændig målform, når man ser tilbage på deres seneste ti kampe. Her har de leveret et gennemsnit på 2.6 kasser pr. kamp, eller 26 mål i alt. De indkasserede også 13 scoringer, eller et snit på 1.3 pr. kamp, hvori de holdt rent bur en gange.

Chelsea har vundet 11 sejre, mens de har spillet ti uafgjorte og tabte desuden 16 kampe i denne sæson i Premier League. Chelsea har ikke holdt rent bur i deres seneste 8 kampe på stribe.

Newcastle kigger på 19 sejre, samt 13 uafgjorte såvel som fem nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Chelsea v Newcastle.

  • 21 af Chelsea’s seneste 23 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Chelsea var i tabte 7 af deres seneste 9 kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • Chelsea har ikke vundet 11 af 12 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Chelsea i 12 af de seneste 13 kampe
  • Chelsea har ikke vundet deres seneste 7 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Newcastle i 17 af de seneste 19 kampe
  • I de seneste 6 Newcastle udekampe, har summen af mål været over 2.5
  • Newcastle har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste kampe
  • 8 af Newcastle’s seneste 10 kampe havde over 2.5 mål
  • Der er scoret imod Newcastle i de seneste 9 udekampe

Form Chelsea mod Newcastle

Chelsea har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 2-2 mod Nottingham Forrest, hvorefter de mod Manchester City tabte 1-0. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Manchester United, der vandt 4-1. Chelsea vandt ingen af deres seneste seks ligakampe på Stamford Bridge, men spillede uafgjort tre gange og led tre nederlag. De lukkede ti ind og scorede selv fem.

Newcastle går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 2-2 pointdeling mod Leeds, før de nedlage Brighton med 4-1. Mod Leicester blev der delt i porten i en 0-0 kamp. Newcastle formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i Premier League. De opnåede en uafgjorte og tabte en, hvori de indkasserede ni og scorede 15 mål.

Chelsea vs Newcastle – Seneste nyt

Chelsea kan i værste fald risikere at have hele ti spillere på fraværslisten når de den kommende søndag igen skal i kamp.

Pierre-Emerick Aubameyang, Edouard Mendy, Raheem Sterling, Christian Pulisic, Armando Broja, Ruben Loftus-Cheek, Ben Chilwell, Reece James, Wesley Fofana og N’Golo Kanté er blandt de ti spillere, som mangler for Chelsea på søndag.

Newcastle ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som på søndag møder Chelsea.

Det er navne som Allan Saint-Maximin, Matt Targett og Emil Krafth, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Stamford Bridge.

Chelsea mod Newcastle – indbyrdes historik

Chelsea har trukket sig sejrrigt ud af 7 af de seneste 9 indbyrdes opgør mod Newcastle. I det seneste opgør mellem disse to løb Newcastle med de tre point i en 1-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende søndag. Chelsea formåede skuffende nok ikke at tage alle tre point i deres seneste møde med Newcastle, da de tabte 1-0. Bortset fra det resultat har førstnævnte dog en stærk historik mod deres kommende modstander. De vandt syv af deres ti kampe seneste dueller. Bookmakerne har Chelsea til at vinde til odds 2.90.

Chelsea og Newcastle har tydeligvis været yderst påpasselige i deres foregående indbyrdes opgør. Ikke færre end otte af de seneste ti matches så mindst én af parterne være i stand til at holde rent bur.

Chelsea mod Newcastle Spiltips

Det er en stærk sæson Stamford Bridge har gang i med foreløbig 18 mål for sin klub, og når han kommer med dén form, er han selvsagt yderst vigtig for Newcastle.

Kun tre af de seneste 10 hjemmekampe i Premier League for Chelsea havde over 2.5 mål. I seks af de seneste 10 udekampe for Newcastle, var der over 2.5 mål.

Der var under 2.5 mål i fire kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Chelsea har et gennemsnit på 1.3 mål i de opgør, har Newcastle et snit på 0.7 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst otte gange. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Chelseas sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.8 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret mere end 2.5 mål i otte af de seneste ti kampe, som Newcastle spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 2.6 mål undervejs i processen.