Chelsea vs Southampton – Optakt, bedste Odds og gode tips

Chelsea er store favoritter til at tage alle tre point i kampen på Stamford Bridgepå lørdag. Gæsterne fra Southampton ankommer ikke med en formkurve i Premier League, som på nogen måde kan matche favoritternes.

Chelsea er nummer 10 i tabellen med 31 point efter 22 kampe, mens Southampton rangerer som nummer 20 med 15 point efter 22 kampe.

Det er ikke sådan, at Chelsea ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne seks mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til 0.6 mål pr. kamp. De lukkede samtidig syv mål imod, et gennemsnit på 0.7 pr. kamp med fire clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Southampton ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne syv gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på 0.7 pr. kamp. De indkasserede 21 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2.1 pr. kamp. De klarede at holde målet rent nul gange i denne serie.

Chelsea har vundet otte sejre, mens de har spillet syv uafgjorte og tabte desuden syv kampe i denne sæson i Premier League.

Southampton har indtil videre præsteret fire sejre og tre uafgjorte samt 15 nederlag i Premier League. Southampton indkasserede mindst én kasse i deres seneste 11 kampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Chelsea v Southampton.

  • 27 af Chelsea’s seneste 29 kampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 13 Chelsea hjemmekampe, har summen af mål været under 3.5
  • 11 af Chelsea’s seneste 13 kampe havde under 2.5 mål
  • 5 af Chelsea’s seneste 6 hjemmekampe havde under 1.5 mål
  • I de seneste 6 Chelsea hjemmekampe, har summen af mål været under 2.5
  • I de seneste 11 Southampton kampe, har summen af mål været under 3.5
  • Der er scoret imod Southampton i 24 af de seneste 26 kampe
  • I de seneste 6 Southampton udekampe, har summen af mål været over 2.5
  • 11 af Southampton’s seneste 13 udekampe havde under 3.5 mål
  • Southampton var i tabte 5 af deres seneste 6 kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål

Form Chelsea mod Southampton

Det er ikke helt skidt for Chelsea, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De spillede først 0-0 mod Fulham, hvorefter de havnede i en ny pointdeling. Denne gang sluttede det 1-1 mod West Ham, før de desværre tabte med 1-0 til B. Dortmund. Chelsea opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort to gange og led to nederlag, mens de scoredefire og lukkede tre mål ind.

Southampton har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 2-1 af Newcastle, før Brentford satte sig igennem med 3-0. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Wolverhampton, der satte sig igennem med 1-2. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Southampton to sejre, mens de spillede nul uafgjort. De led fire nederlag, mens de indkasserede ti og scorede fem mål.

Chelsea tog 26 point fra deres seneste 12 opgør mod hold, der befinder sig i den nedre halvdel af tabellen i Premier League. Dette har kastet otte sejre af sig efter 18 mål scoret og ti indkasseret. Chelsea scorede otte mål og indkasserede selv 26 i deres foregående ti opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i Premier League. Dette førte til en sejre og fire point.

Chelsea vs Southampton – Seneste nyt

Chelsea kan i værste fald risikere at have hele ti spillere på fraværslisten når de på lørdag igen skal i kamp.

Pierre-Emerick Aubameyang, Edouard Mendy, Raheem Sterling, Christian Pulisic, Armando Broja, Ruben Loftus-Cheek, Ben Chilwell, Reece James, Wesley Fofana og N’Golo Kanté er blandt de ti spillere, som mangler for Chelsea den kommende lørdag.

Southampton må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele ti har skavanker af varierende art. Ainsley Maitland-Niles, Kyle Walker-Peters og Mohammed Salisu er ikke tilgængelige for Southampton den kommende lørdag, da de er røget i karantæneboksen på grund af for mange kort.

Armel Bella-Kotchap, Alex McCarthy, Juan Larios og Valentino Livramento bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Southampton, når de drager til Stamford Bridge.

Chelsea mod Southampton – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Southampton med de tre point i en 2-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende lørdag. Chelsea har været en smule mere succesfuld i end Southampton i deres seneste dueller. Med en 5-3-2 fordel før deres kommende møde, har det ofte vist sig profitabelt, at gå med Chelsea på oddset. Bookmakerne giver odds 1.36 en hjemmesejr.

I 4 af de seneste 5 indbyrdes Premier League opgør mellem Chelsea og Southampton blev der scoret mindst tre mål. I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Chelsea og Southampton fandt begge vej til netmaskerne seks gange.

Chelsea mod Southampton Spiltips

Med bare ét mål i Premier League på det seneste er Kalidou Koulibaly ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Southampton sætter deres lid til, at James Ward-Prowse kan vise tænder igen efter tre mål i de seneste seks kampe i Premier League.

Chelsea høstede tre point i fem af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led tre nederlag i denne serie. Southampton sikrede sig tre sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort nul gange samt syv nederlag. Chelsea vandt kun beskedne to sejre i deres seneste 10 kampe, mens Southampton præsterede en sejre af 10 mulige.

Der blev scoret over 2.5 mål i syv kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Chelsea præsterede et gennemsnit på 2.4 mål, mens Southampton snittede 1.2 mål i disse. Begge hold scorede seks gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i to af Chelseas sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.6 mål i gennemsnit i denne stime. Der var over 2.5 mål i seks af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på en mål i disse kampe.