Club Bruges mod Benfica – Optakt, Spilfiduser, Odds

Benfica rejser til Jan Breydel Stadion for at møde Club Bruges den kommende onsdag til det første af to opgør i Champions League 1/8-finalen.

For nogle hold ville 11 point have været nok til at toppe deres gruppe. Club Bruges måtte imidlertid nøjes med andenpladsen, da et par uafgjorte kampe oven i deres ene nederlag kostede. Det var dog en stærk nok præstation til, at de kan nære håb om at overraske mod Benfica. Benfica havde ikke de helt store problemer med at tage førstepladsen i gruppespillet, som de gik ubesejrede igennem med 14 point på kontoen. Fire sejre gjorde det forholdsvis overkommeligt, og de sætter uden tvivl næsen op efter mere mod Club Bruges.

Mens et nederlag i deres sidste seks gruppekampe langt fra er et dårligt, havde Club Bruges måske næret drømme om mere end blot tre sejre. Er de i stand til at løfte deres spil, når de står over for et stærkt hold som Benfica? Benfica er fortsat uden nederlag i denne sæson i Champions League, og de har uden tvivl kikkerten rettet imod at bevare den status, når de gæster Club Bruges i den første duel.

Club Bruges v Benfica statistik og historik

I skrivende stund kan en hjemmesejr til Club Bruges spilles til 3.80, mens bedste odds på uafgjort er 3.60. Endelig kaster en udesejr til Benfica 1.91 af sig på oddset.

Det er ikke sådan, at Club Bruges ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne ti mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til en mål pr. kamp. De lukkede samtidig 22 mål imod, et gennemsnit på 2.2 pr. kamp med fem clean sheets undervejs.

Benfica kommer med en god historik på målfronten for de seneste ti kampe. Det er blevet til 2.8 mål pr. kamp, svarende til 28 mål i alt. I egen ende lukkede de ni mål ind, eller 0.9 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent tre gange.

  • I de seneste 6 kampe i træk Club Brugge har spillet, har begge hold scoret
  • Club Brugge har ikke vundet 12 af 14 af deres seneste kampe
  • I 6 af de seneste 7 hjemmekampe Club Brugge har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Club Brugge i 12 af de seneste 14 kampe
  • Der er scoret imod Club Brugge i de seneste 8 hjemmekampe
  • Benfica har ikke tabt 39 af 41 af deres seneste kampe
  • Benfica har ikke tabt 29 af 31 af deres seneste udekampe
  • Benfica scorede i 30 af deres seneste 32 udekampe
  • Benfica har i vandt de seneste 3 ude kampe i træk ikke indkasseret et mål
  • Benfica scorede i 19 af deres seneste 21 kampe

Mangler du en bookmaker til Club Bruges vs Benfica? Få et risikofri bet her.

Club Bruges vs Benfica – Seneste nyt

Club Bruges skulle bare have én spiller siddende, når de møder Benfica på Jan Breydel Stadion.

Club Bruges må stille op uden Clinton Mata på onsdag mod Benfica, da han døjer med en skade.

Benfica har en næsten fuld trup til rådighed den kommende onsdag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Det er navne som Julian Draxler og Morato, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Jan Breydel Stadion.

Lineup Club Brugge vs Benfica

Form Club Bruges mod Benfica

Club Bruges ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De lagde ud med at banke Zulte Waregem med 1-2 før de lod sig nøje med det ene point i en 0-0 kamp mod Royal Antwerp. Deres seneste opgave indbragte endnu engang uafgjort, da de spillede 1-1 mod Union St.Gilloise.

Benfica har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Pacos de Ferreira nedlagt 0-2, hvorpå Arouca blev fejet til side med 0-3. Senest gik formen ud over Casa Pia AC, der blev slået med 3-0.

Club Bruges mod Benfica – indbyrdes historik

Bookmakerne har Club Bruges som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 3.80, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Club Bruges 26% chance for at banke Benfica. En pointdeling betaler 3.60 i gevinst på oddset, hvor imod Benfica udbetaler 1.91 i gevinst på oddset for en sejr.

Club Bruges høstede tre point i to af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort fem gange og led tre nederlag i denne serie. Benfica sikrede sig syv sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt to nederlag. Benfica burde gnide sig i hænderne ved udsigten til at få scoret på onsdag, da Club Bruges kun præsterede en clean sheets i deres seneste 10 hjemmekampe. Gæsterne kan fremvise rent bur i fem af deres seneste 10 udekampe.

Topscorer i form

Hold øje med Ferran Jutgla, når du søger en målmager, eftersom han virker målsulten. Han har været på pletten to gange i seks kampe i alle turneringer for Club Bruges, mens sæsontotalen læser otte kasser lige nu.

Joao Mario har stået det rette sted fem gange i seks kampe i alle turneringer for Benfica, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 12 mål.